Samsung GALAXY Note 9: PRECOMENZILE au fost DESCHISE

Samsung GALAXY Note 9 are precomenzile deschise de catre compania Samsung cu o saptamana inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 PRECOMENZILE DESCHISE

Samsung GALAXY Note 9 inca nu a fost lansat in mod oficial de catre compania Samsung, insa pentru cei interesati au fost deja deschise precomenzile pentru noul model de telefon de catre cei din Coreea de Sud. Vorbim despre cateva piete selecte in care fanii adevarati ai companiei Samsung pot precomanda deja Samsung GALAXY Note 9 chiar daca nu cunosc in mod oficial toate noutatile pe care viitorul model de smartphone il va aduce pentru toata lumea.

Samsung GALAXY Note 9 a fost dezvaluit in fal si chip printr-o varietate de zvonuri aparute in ultimele saptamani, iar cei de la Samsung se bazeaza, cel mai probabil, pe faptul ca lumea se increde in aceste informatii. Aceasta e singura explicatie logica pentru deschiderea precomenzilor pentru Samsung GALAXY Note 9 cu o saptamana inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial, alti producatori chinezi procedand in cam acelasi fel cu anumite produse.

Samsung GALAXY Note 9: PRECOMENZILE au fost DESCHISE

Samsung GALAXY Note 9 PRECOMENZILE DESCHISE 1

Samsung GALAXY Note 9 poate fi precomandat in momentul de fata cel putin in SUA de catre fanii companiei Samsung, coreenii anuntand si reduceri substantiale pentru cei care profita de sistemul buy-back pentru a renunta la un telefon vechi. In aceasta idee, cei care vor precomanda acum Samsung GALAXY Note 9, vor avea ocazia de a fi printre primii care vor primi telefonul dupa lansare, iar in general asta inseamna ca el ar putea fi livrat inainte dea fi vandut in magazine.

Samsung GALAXY Note 9 este programat pentru lansare pe data de 9 august de catre compania Samsung, un eveniment fiind organizat in New York de catre coreeni pentru a il dezvalui in mod oficial. Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa fie pus in vanzare pe data de 24 august, la cel putin o saptamana dupa ce vor fi deschise precomenzile in mod oficial si la partenerii celor de la Samsung, asa ca va fi interesant de vazut cum se vor desfasura lucrurile in august.