Android P: DATA de LANSARE Anuntata Inaintea Google

Android P are data de lansare dezvaluita inaintea Google, noua versiune majora a sistemului de operare urmand a fi oferita mai devreme decat crezi.

Android P DATA LANSARE Google

Android P are data de lansare anuntata inainte ca Google sa spuna ceva oficial in legatura cu aparitia noii versiuni a sistemului sa de operare, insa un binecunoscut leaker ne ofera informatia in premiera. Vorbim despre evleaks, el anuntand ca Android P urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Google in data de 20 august, adica peste doar 18 zile, inainte ca Samsung GALAXY Note 9 sa isi faca aparitia pe piata, dar e putin probabil sa aiba aceasta versiune.

Android P a fost prezentat oficial de catre cei de la Google in luna mai, iar data de lansare oficiala nu a fost anuntata atunci de catre compania americana, insa informatia de acum pare perfect credibila. Google anuntase ca Android P va fi lansat in T3 2018, care se termina pe 30 septembrie, insa in acea luna compania Apple va lansa iOS 12, iar aparitiile actualizarilor majore de la cele doua companii nu cred ca s-au suprapus vreodata in aceeasi luna.

Android P: DATA de LANSARE Anuntata Inaintea Google

https://twitter.com/evleaks/status/1024997877209333762

Android P aduce foarte multe noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar lansarea in 20 august pentru utilizatorii din lumea intreaga ar fi ceva perfect normal, inclusiv pentru cei de la Google. In mod normal Google testeaza actualizarile pentru Android cam trei luni inainte de a le lansa pentru utilizatori, asa cum face si Apple, iar in august se implinesc trei luni de cand Android P a fost lansat in versiune beta pentru utilizatori, asa ca ar cam fi cazul sa fie lansat.

Android P va fi lansat oficial de catre cei de la Google pe 20 august, insa nimeni nu stie cat ar putea trece pana cand primele telefoane l-ar si putea instala, desi exista sansa ca modelele Google Pixel sa il aiba disponibil de atunci. Separat de aceste telefoane, Android P va ajunge extrem de greu in alte modele, iar asta pentru ca producatorilor de telefoane Android nu le prea pasa de clienti dupa ce le vand telefoanele, actualizarile venind extrem de greu.