iPhone 9: Functia EXCLUSIVA ce va LIPSI din iPhone X Plus

iPhone 9 va avea o functie exclusiva care va lipsi din iPhone X Plus, compania Apple urmand a oferi ceva ce lumea nu credea posibil prea curand pentru telefoane.

iPhone 9 Functia EXCLUSIVA LIPSI iPhone X Plus

iPhone 9 va avea implementata de catre compania Apple o functie exclusiva care va lipsi din iPhone X Plus, iar asta desi unele zvonuri aparute in ultimele saptamani sugerau faptul ca Apple o va integra in cel putin ambele modele. Mai exact, conform unei publicatii chinezesti, iPhone 9 urmeaza sa aiba functionalitate dual-SIM integrata de catre compania Apple exclusiv pentru China, ceva ce a fost anuntat de unele zvonuri, dar negat de catre altele.

iPhone 9 cu suport dual-SIM pentru China ar fi un model care va fi vandut doar acolo, adica un al „patrulea” model al celor din Cupertino, separat de modelul standard al iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus. Recent iOS 12 a confirmat iPhone cu dual-SIM, insa se pare ca iPhone 9 ar fi acel model, si nu iPhone X Plus, asa cum s-a speculat pentru ca este cel mai scump, iar integrarea tehnologiei ar fi cumva absorbita in costul telefonului.

iPhone 9: Functia EXCLUSIVA ce va LIPSI din iPhone X Plus

iPhone 9 nu a fost prezentat in momentul de fata in vreo versiune care sa aiba un sertar SIM care sa permita introducerea a doua cartele, insa daca telefonul va exista, atunci vom vedea cu siguranta si o macheta de acest gen. E foarte posibil ca ele sa apara acum ca a fost dezvaluit faptul ca doar iPhone 9 ar urma sa aiba suport dual-SIM, insa e greu de spus inca de pa acum daca informatiile acestea sunt adevarate, sau si iPhone X Plus va avea acest suport.

„According to Foxconn employees, Apple may launch two different models of the LCD version of the iPhone this year , one of which is likely to be the new „Double Card Dual Standby” new machine.”

iPhone 9 este versiunea cea mai ieftina din seria ce va fi lansata in acest an, telefonul urmand a semana cu iPhone X, doar ca va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, o camera standard, 3D Touch urmand a lipsi deasemenea. e posibil ca versiunea pentru China a iPhone 9 cu suport dual-SIM sa fie si mai scumpa decat cea vanduta in restul lumii, compania Apple putand cere mai multi bani pentru aceasta tehnologie pregatita pentru clienti.

Articolul precedentWhatsApp: NOUA Functie SPECIALA pe Android
Articolul următoreMAG: Weekend cu GALAXY Note 8 REDUS cu 1400 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.