Huawei: AVERTIZARE pentru a NU Cumpara Telefoanele

Huawei are noi probleme dupa ce o noua avertizare de a nu ii cumpara telefoanele a fost facuta, iata motivul pentru care se recomanda evitarea lor acum.

Huawei AVERTIZARE Cumpara Telefoanele

Huawei este in centrul unei noi avertizari pentru a nu-i fi cumparate telefoanele, cei de la ZTE fiind deasemenea mentionati ca indezirabili din cauza problemelor de securitate pe care le-ar avea produsele lor. Comitetul Democratic National, organismul de conducere al partidului democrat din SUA, a organizatiile din tara sa nu cumpere produse de la Huawei si ZTE pentru membri din cauza problemelor de securitate care au fost descoperite, si anuntate de FBI, NSA si CIA acum cateva luni.

Huawei si ZTE nu au produse suficient de sigure pentru a fi folosite in interes de serviciu, sau in interes personal, conform liderilor partidului democrat din SUA, iar asta nu e prima avertizare de pana acum. Desi cei de la Huawei si ZTE au negat pana acum ca produsele lor au probleme de securitate, si ca datele utilizatorilor ajung la guvernul chinez, americanii sunt ferm hotarati sa nu permita folosirea lor in institutii guvernamentale, iar acum si in structurile partidelor politice.

Huawei: AVERTIZARE pentru a NU Cumpara Telefoanele

Huawei a fost acuzata ca telefoanele si echipamentele de comunicatii pe care le vinde sunt folosite pentru spionaj de catre guvernul chinez, insa nu doar in SUA, ci si in Europa, sau chiar in Australia. Huawei este vazut in SUA ca un risc pentru siguranta nationala, iar cei de la ZTE nu se afla intr-o pozitie mai buna, desi ambele companii au vandut echipamente de telecomunicatii pentru multe companii din tara, insa incetul cu incetul incep sa fie marginalizate.

“Democrats running in November’s midterms were warned Friday not to use devices produced by Chinese manufacturers ZTE and Huawei. The warning, which came from the Democratic National Committee, was sent out after the DNC learned that a Democratic organization was considering buying ZTE phones for its staff.It’s very important that party and campaign workers not use ZTE or Huawei devices, even if the price is low or free.”

Huawei a devenit recent al doilea cel mai mare producator de telefoane la nivel global, intrecand compania Apple, iar planul sau este de a intrece Samsung si a deveni numarul 1 la nivel global in 2019. Desi cei de la Huawei au reusit sa intreaca Apple cu o evolutie excelenta pe piata din China, compania are nevoie de permisiunea de a-si vinde telefoanele si in SUA pentru a reusit sa intreaca Samsung, altfel nu va reusi asta vreodata.