Huawei MATE 20: PREMIERA MAJORA a Telefoanelor

Huawei MATE 20 are dezvaluita astazi o noua premiera majora pe care telefoanele o vor aduce pentru a iesi in evidenta pe piata si a atrage vanzari in randul clientilor.

Huawei MATE 20 PREMIERA MAJORA Telefoane

Huawei MATE 20 este o serie de telefoane pe care compania Huawei vrea sa o lanseze in toamna, insa o premiera importanta a fost confirmata astazi deoarece Samsung GALAXY Note 9 e tot mai mult in centrul atentiei. Huawei MATE 20 este o serie formata din trei modele, unul Lite, unul standard si unul Pro, pentru fiecare dintre ele urmand a exista specificatii diferite pentru ca si preturile de vanzare vor fi diferite in momentul in care vor fi lansate.

Huawei MATE 20 in versiunea standard si Pro vor aduce o premiera foarte interesanta pentru lumea smartphone, mai exact un sistem de incarcare rapida la 40W, perfect pentru noile baterii de capacitate mare, de aproximativ 4000 mAh. Cei de la Huawei au primit certificarea in China pentru acest nou sistem de incarcare rapida la 40W, iar pentru seria Huawei MATE 20 se speculeaza ca el urmeaza sa fie oferit ca o premiera menita sa atraga lumea spre telefoane.

Huawei MATE 20: PREMIERA MAJORA a Telefoanelor

Huawei MATE 20 urmeaza sa ofere deasemenea o camera tripla atat in versiunea standard, cat si in versiunea Pro, aceasta fiind integrata acum doar in versiunea P20 Pro, asa ca trecerea la o alta serie premium era asteptata. Nu se stie deocamdata daca atat modelul standard, cat si cel Pro, ale Huawei MATE 20 vor avea un cititor de amprente integrat in ecran, dar e clar ca al doilea il va avea, iar primul nu il va avea, diferenta de pret fiind data si de asta.

“… the former will be a lower-standard 12MP+16MP+8MP three-shot combination, while Huawei Mate 20 Pro It will maintain the same 40MP+20MP+8MP combination as the Huawei P20 Pro. Huawei Mate 20 series is also rumored to integrate 3D structured light and offline fingerprint unlocking technology. Huawei has already got a 3C certification for a new generation of 40W fast charging source adapters. Therefore, it is speculated that it will start on the Huawei Mate 20 series.”

Huawei MATE 20 va avea un nou chip Kirin 980, care urmeaza sa fie anuntat in cadrul unei conferinte care a fost deja programata pentru data de 31 august in cadrul IFA Berlin 2018, el urmand a sustine incarcarea rapida la 40W. Acest sistem va fi cu mult superior celor intgrate de Apple, Samsung, Oppo, si alti producatori, iar seria Huawei MATE 20 va avea ceva exclusiv de oferit pentru clientii care vor sa-si incarce extrem de rapid telefoanele.

10 COMENTARII