Google Chrome: Asa ACTIVEZI Dark Mode in Browser

Google Chrome poate avea un dark mode pentru navigare pe internet, activarea sa fiind foarte simpla si usor de facut de catre oricine este interesat sa-l foloseasca.

Google Chrome Dark Mode Browser

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta in momentul de fata, compania Google oferind o gama variata de functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind actualizat in mod constant. Una dintre cele mai cerute functii pentru Google Chrome este un dark mode, insa cei de la Google au evitat pana in prezent sa ofere asa ceva, insa asta nu inseamna ca utilizatorii trebuie sa traiasca fara o tema intunecata in browserul companiei.

Google Chrome poate avea un dark mode activat in mod automat de catre orice utilizator folosind o extensie speciala care este disponibila de ceva vreme in Chrome Web Store, ea fiind foarte apreciata de catre utilizatori. Aceasta extensie pentru Google Chrome este gandita pentru a modifica nu doar interfata browserului, ci si website-urile pe care le accesam, astfel ca veti vedea un dark mode inclusiv in paginile pe care browserul le deschide cand navigam pe internet.

Google Chrome: Asa ACTIVEZI Dark Mode in Browser

Google Chrome Dark Mode Browser 1

Google Chrome va avea un buton special care va permite activarea acestui dark mode in cadrul browserului, extensia fiind gandita pentru a functiona inclusiv in Gmail, desi acolo exista o tema intunecata predefinita. Desi aceasta extensie pentru Google Chrome este foarte utila si foarte apreciata de catre multi utilizatori, exista uneori posibilitatea ca in cazul unui numar restrans de website-uri sa apara unele probleme de vizualizare a continutului, desi ele sunt putine.

“Dark Mode is a browser add-on that helps you quickly turn the screen (browser) to dark at night time. Toolbar button serves as an ON|OFF switch which enables you to easily and quickly turn the extension ON or OFF. If you do not like the current dark theme (dark theme #1), please visit the options page and choose a different theme from the 20 options available.”

Google Chrome nu are anuntata de catre compania Google vreun dark mode complet pentru utilizatorii din lumea intreaga, desi in cazul incognito exista o tema intunecata, chiar daca ea este aplicata doar pentru interfata browserului. Totusi, din moment ce Gmail are deja un dark mode predefinit, nu ar fi exclus ca intr-un viitor indepartat Google Chrome sa aiba oferit un dark mode in mod oficial de catre cei de la Google, asa ca ramane doar sa asteptam sa vedem ce va fi oferit.