Gorilla Glass 6: PRIMUL Telefon cu PROTEJAT de Corning

Gorilla Glass 6 are deja anuntat primul telefon in care urmeaza sa fie implementata, vicepresedintele companiei Corning confirmand astazi utilizarea tehnologiei.

Gorilla Glass 6 PRIMUL Telefon PROTEJAT

Gorilla Glass 6 a fost anuntata acum cateva saptamani ca fiind cea mai buna tehnologie pentru a proteja ecranele telefoanelor premium care vor fi lansate anul acesta si in anii urmatori, compania Corning facand promisiuni foarte indraznete. Gorilla Glass 6 urmeaza sa ofere cea mai mare rezistenta la zgarieturi si impact pentru ecranele telefoanelor de ultima generatie, iar astazi aflam care producator va lansa primul telefon protejat cu aceasta tehnologie.

Gorilla Glass 6 va fi inclusa pentru prima oara intr-un telefon produs de catre compania Oppo, cei de la Corning confirmand astazi colaborarea stransa pe care o au cu producatorul chinez pentru a oferi tehnologia. Desi cei de la Corning nu au anuntat care noi modele de telefoane Oppo vor include Gorilla Glass 6, urmatoarele telefoane premium care vor fi lansate de catre producator vor fi F9 si F9 Pro, ele urmand a ajunge pe piata in luna august.

Gorilla Glass 6: PRIMUL Telefon cu PROTEJAT de Corning

Gorilla Glass 6 va fi inclus in aceste telefoane care vor fi disponibile in doar cateva tari de pe planeta dupa ce Oppo le va anunta in mod oficial, asa ca nu foarte multa lume urmeaza sa se bucure de ele. Desigur ca aceasta colaborare dintre Corning si Oppo pentru Gorilla Glass 6 este doar inceputul, deoarece mai toti producatorii de telefoane Android urmeaza sa integreze noua tehnologie pentru telefoanele din gama premium in viitorul nu foarte indepartat.

“OPPO and Corning have always maintained a close working relationship, which has enabled a superior user experience for consumers through multiple versions of OPPO smartphones. We are excited to be the first to adopt Gorilla Glass 6 on our upcoming smartphone, and we believe that consumers around the globe will enjoy an unprecedented experience.”

Gorilla Glass 6 va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone, desi nu se stie daca iPhone 9 si iPhone X vor avea tehnologia implementata, sau daca Apple va astepta pana la urmatoarele modele pentru a oferi protectie suplimentara. Desi Gorilla Glass 6 se anunta a fi o tehnologie extrem de interesanta, cu protectie la nivel ridicat, sincer sunt destul de curios sa vad cate dintre promisiunile celor de la Corning se vor dovedi a fi reale, si cate sunt doar minciuni.

7 COMENTARII

  1. Ce ecran o sa scoata samsung face pipi pe orice Gorilla care oricum e doar un kkt care se zgarie extrem de usor. Doar marketing acest Gorilla Glass

  2. Nu stiu de gorilla 6 cum va fi, dar iphone 8 plus s-a zgariat destul de rau din ianuarie pana acum, purtat doar in borseta, ce-i drept fara folie.

  3. Gorilla este buna doar la folie protecție de ecran in rest gălăgie , sticla de pe iPhone X a scos 90 de puncte din 100 fata de 67 cât are iPhone 8, samsung s9 ajunge la 92 …sa vedem la toamna ce va fi!