Android 9 Pie a fost LANSAT de catre Google

Android 9 Pie a fost lansat de catre Google in aceasta seara, compania americana oferindu-le utilizatorilor de telefoane si tablete actualizarea de astazi.

Android 9 Pie LANSAT Google

Android 9 Pie, noua versiune majora a sistemului de operare dezvoltat de catre cei de la Google a fost lansata in cursul acestei seri, insa nu pentru toti utilizatorii de telefoane Android, ci doar pentru un procent extraordinar de mic dintre acestia. Android 9 Pie, cunoscut pana cum ca Android P, este disponibil pentru instalare in telefoanele Google Pixel ale celor de la Google, insa restul utilizatorilor vor trebui sa astepte o minune divina, adica actualizari de la producatori.

Android 9 Pie aduce foarte multe noutati pentru utilizatorii de telefoane Android, insa din pacate acestia sunt la „mila” producatorilor de telefoane, pe care ii doar in cot de ei, asa ca nu le ofera actualizarile la timp. Android 9 Pie aduce multe schimbari pentru interfata si functionalitate, unele dintre ele inspirate chiar de la iOS-ul companiei Apple, si iPhone X, experienta de folosire a telefoanelor urmand a semana foarte mult intre cele doua platforme.

Android 9 Pie a fost LANSAT de catre Google

Android 9 Pie LANSAT Google 1

Android 9 Pie nu are doar foarte multe schimbari pentru interfata sistemului de operare, si a multora dintre aplicatiile native, ci si inteligenta artificiala integrata mult mai „adanc” in sistemul de operare. Android 9 Pie va fi mult mai „inteligent” in ceea ce priveste administrarea autonomiei bateriei, iar Google Assistant are parte de foarte multe imbunatatiri pentru a avea functionalitate extinsa pentru utilizatori, ceva ce toata lumea va aprecia cu siguranta.

Android 9 Pie este una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani pentru sistemul de operare al celor de la Google, insa din pacate utilizatorii de telefoane si tablete vor avea acces extrem de greu la noutati. Android 9 Pie poate fi instalat in momenutl de fata doar de catre cei care folosesc telefoane Google Pixel din ambele serii, iar restul vor trebui sa mai astepte cine stie cati „ani lumina” pentru ca producatorii sa le ofere actualizarile pentru aceasta versiune.

Articolul precedentiOS 12 beta 6 a fost LANSAT pe iPhone si iPad
Articolul următorGorilla Glass 6: PRIMUL Telefon cu PROTEJAT de Corning
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.