Huawei MATE 20: PREMIERA MAJORA Inaintea Samsung GALAXY S10

Huawei MATE 20 urmeaza sa ofere o noua functie in premiera internationala inainte ca Samsung GALAXY S10 sa o aiba, chinezii furand startul pe piata smartphone.

Huawei MATE 20 PREMIERA GALAXY S10

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba integrata in premiera o noua functie extrem de importanta de catre compania Huawei, iar ea va ajunge inainte de a fi oferita in Samsung GALAXY S10, asa cum se credea acum cateva saptamani.. Mai exact, Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, iar Huawei vrea sa ofere ceva diferit fata de ceea ce exista pe piata, Samsung GALAXY S10 urmand a fi al doilea telefon care o va avea integrata.

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba un cititor de amprente ultrasonic implementat in ecran, acesta fiind fabricat de catre compania Qualcomm, telefonul urmand a aduce tehnologia in premiera pentru piata smartphone. Mai exact, Huawei a incheiat un acord de exclusivitate cu Qualcomm pentru a folosi cititoare de amprente de acest gen in viitoarele Huawei MATE 20 Pro, iar el urmeaza sa fie valabil pana in in martie 2019, adica exact cand va fi lansat Samsung GALAXY S10.

Huawei MATE 20: PREMIERA MAJORA Inaintea Samsung GALAXY S10

Huawei MATE 20 Pro va fi smartphone-ul care va aduce pe piata acesta tehnologie impresionanta a celor de la Qualcomm, iar Samsung GALAXY S10 nu va mai putea oferi o premiera din acest punct de vedere. Compania Huawei vrea de ceva timp sa aduca premiere in lumea smartphone, iar Huawei MATE 20 Pro va indeplini acest obiectiv, in timp ce Samsung GALAXY S10 va trebui sa uimeasca prin alte noutati, insa aceasta era una dintre cele mai importante.

“Huawei is likely to monopolize this technology until February 2019, which means no other flagship smartphone until that time will be able to incorporate the same ultrasonic fingerprint scanner.”

Huawei MATE 20 nu va avea alte noutati majore implementate, nici nu va renunta la decupaj pentru ecran, in timp ce in cazul Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie oferit un ecran care acopera mai mult din panoul frontal. Huawei MATE 20 este asteptat pentru lansare in toamna acestui an, compania Huawei intentionand sa il aduca in magazine undeva prin octombrie, deci va avea vreo 4 – 5 luni pana cand Samsung GALAXY S10 va fi lansat in magazine.

11 COMENTARII

  1. Unde ați văzut voi vreun model din seria Mate că are decupaj în ecran? Cum adică “nu va renunța la decupaj” sau “doar seria Porsche nu are”? Voi ați văzut vreun Mate vreodată?!