Samsung GALAXY S10: 10 NOUTATI MAJORE Anuntate

Samsung GALAXY S10 are deja 10 noutati majore anuntate inaintea lansarii, ele fiind foarte importante si urmand a face telefonul un must-have pentru fanii Samsung.

Samsung GALAXY S10 10 NOUTATI MAJORE

Samsung GALAXY S10 este asteptat deja pentru lansare la inceputul anului viitor pe pietele globale, iar pana in prezent au fost anuntate nu mai putin de 10 noutati care sunt asteptate de la viitorul telefon pe care coreenii il vor aduce pe piata. Vorbim despre foarte multe schimbari in comparatie cu seria actuala de telefoane mobile, Samsung GALAXY S10 urmand a le aduce clientilor Samsung multe imbunatatiri pe care le asteapta de ceva vreme.

Trei modele cu ecran OLED special si noi cititoare de amprente

Samsung GALAXY S10 este o serie de telefoane care va fi disponibila in nu mai putin de trei modele, una standard cu ecran de 5.8 inch, una cu ecran de 6.1 inch si una Plus cu ecran de 6.4 inch, ca iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus. Pentru cel putin ultimele doua modele din seria Samsung GALAXY S10, compania Samsung vrea sa integreze un nou tip de ecran OLED care va oferi o experienta mult mai buna pentru folosirea castilor pentru realitate augmentata.

Samsung GALAXY S10 va veni deasemenea si cu noi cititoare de amprente, compania Samsung urmand a le oferi utilizatorilor unul ultrasonic pentru scanare prin ecran, plus un altul pentru scanare printr-un buton lateral. Samsung GALAXY S10 cu ecran de 5.8 inch va avea un cititor de amprente in butonul lateral, in timp ce modelele cu ecrane de 6.1 inch si 6.4 inch vor avea cititoare de amprente integrate sub ecran, ceva ce telefoanele chinezesti au de ceva vreme.

Difuzor integrat in ecran, camera tripla, si camera frontala duala

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran care acopera mai mult din panoul frontal, iar o noua tehnologie, folosita deja in alte smartphone-uri va permite redarea sunetelor prin ecran, eliminand necesitatea de a avea un difuzor frontal. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa ofere deasemenea o camera tripla pentru modelul Plus, cei de la Samsung preluand ideea de la compania Huawei, care ofera deja o camera de acest gen in modele vandute pe piata.

Samsung GALAXY S10 va avea o camera principala cu deschidere variabila, o camera wide-angle, dar si o camera cu zoom optic de pana pe la 5X, aceste specificatii nefiind totusi definitivate inca. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea si o camera principala duala, ceva ce am vazut in alte telefoane Android disponibile pe piata chiar in acest moment, ea fiind foarte utila pentru noi sisteme de recunoastere faciala pregatite de catre producatorii Android.

Conectivitate 5G, sistem de recunoastere faciala, un nou procesor si RAM DDR 4X, sau 5

Samsung GALAXY S10 va fi unul dintre primele telefoane Android care va avea integrat suport pentru retele 5G, iar asta multumita viitorului chip Snapdragon 855, care are integratun model special pentru aceasta conectivitate. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea un sistem mai bun pentru recunoastere faciala, acesta urmand a folosi camera frontala duala si iris scannerul pentru a intari securitatea in comparatie cu sistemul actual.

Samsung GALAXY S10 va avea un nou chip Snapdragon 855, dupa cum v-am spus mai sus, iar el urmeaza sa fie produs folosind un nou proces de fabricatie de 7nm, care imbunatateste eficienta energetica, si performantele. In final, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba noi module RAM DDR 4X, sau 5, compania Samsung producandu-le pe ambele in momentul de fata, insa nu se stie clar ce urmeaza sa foloseasca in telefonul sau.