iOS 12 beta 6 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 6 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata acum.

iOS 12 beta 6

iOS 12 beta 6 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare venind la aproape doua luni din momentul lansarii celei dintai. iOS 12 beta 6 este oferit e iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei de la Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti.

iOS 12 beta 6 continua procesul de dezvoltare al acestui sistem de operare, compania Apple urmand a mai lansa destule pana prin septembrie, cand va avea loc lansarea versiunii finale. iOS 12 beta 6 nu are deocamdata publicata si lista oficiala de schimbari de catre compania Apple, insa cu siguranta vorbim despre rezolvari de probleme si imbunatatiri ale performantelor.

iOS 12 beta 6 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 6 vine dupa ce beta 5 s-a dovedit a fi o versiune buna a sistemului de operare iOS, fara prea multe probleme, cu autonomie decenta, dar si cu performante destul de bune. iOS 12 beta 6 ar trebui sa continue procesul de rezolvare a problemelor ramase din prima, a doua si a treia versiune beta pentru iPhone si iPad, functii noi nefiind asteptate in momentul de fata.

iOS 12 beta 6 poate fi instalat doar de catre cei care au un profil de dezvoltator instalat in iPhone si iPad, nu si de catre cei care au intrat in programul public beta pentru iOS. watchOS 5 beta 6 si tvOS 12 beta 6 au fost deasemenea lansate de catre Apple.

Articolul precedenteMAG: Pret Redus cu 1100 LEI la iPhone 7 si 7 Plus
Articolul următorAndroid 9 Pie a fost LANSAT de catre Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.