Google Chrome: Functia SPECIALA Gandita de Google

Google Chrome are o noua functie speciala gandita si implementata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cat de importanta este!

Google Chrome Functia SPECIALA Google

Google Chrome are o serie foarte variata de modificari in proces de implementare in momentul de fata de catre compania Google, iar printre ele se numara si cateva care vor oferi o experienta mult mai buna de folosire a browserului. Una care s-ar putea dovedi a fi extrem de importanta poarta denumirea Trusted Area, ea fiind vizibila pentru cei care au instalat versiunile beta ale Google Chrome pana acum, sau care au activat noul design material al celor de la Google.

Google Chrome are aceasta zona pozitionata langa extensiile pe care le folosim impreuna cu browserul, in partea dreapta a acestora fiind vizibila o noua zona delimitata de o bara verficala, langa ea fiind butonul pentru accesarea sectiunii de setari. Cei de la Google denumesc aceasta zona ca fiind una “de incredere”, iar deocamdata Google Chrome afiseaza acolo doar un iconita profilului pentru cei care s-au logat folosind contul utilizat pentru serviciile Google.

Google Chrome: Functia SPECIALA Gandita de Google

Google Chrome Functia SPECIALA Google 1

Google Chrome nu ofera deocamdata indicii cu privire la modul in care va evolua respectiva sectiune din cadrul browserului, insa cei de la Google vor dori probabil sa afiseze fie extensii sigure, fie functii ale browserului. Exista in momentul de fata foarte multe extensii pentru Google Chrome care nu sunt chiar atat de sigure, cei de la Google nu el pot descoperi pe toate, asa ca ar putea crea o sectiune pentru cele oficiale, sau care au fost suficient de bine verificate.

Google Chrome are foarte multe schimbari foarte importante implementate in cele viitoarea versiune majora pe care compania Google urmeaza sa o lanseze pentru utilizatorii din lumea intreaga, probabil in cursul anului 2018. Cea despre care am vorbit acum va veni impreuna cu noul design material pentru Google Chrome, dar si multe alte noutati pe care foarte multe persoane le asteapta de ceva timp de la compania Google.