Samsung GALAXY S10: ASA VA ARATA Noul Design

Samsung GALAXY S10 are noul design prezentat pentru fanii din lumea intreaga, iar foarte multi vor fi bucurosi sa descopere schimbarile oferite astazi.

Samsung GALAXY S10 ARATA Noul Design

Samsung GALAXY S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale inceputului de an 2019, compania Samsung avnad in fata o provocare uriasa de a crea un smartphone pe care oamenii chiar sa si-l doreasca. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat cu un nou design de catre compania Samsung la inceputul anului viitor, iar in clipul video de mai jos un nou concept ne arata ce schimbare uriasa urmeaza sa ofere coreeni pentru utilizatorii din lumea intreaga

Samsung GALAXY S10 este pregatit de catre cei de la Samsung cu un ecran care are margini mult mai mici decat in cazul modelelor actuale, cea din partea inferioara a panoului frontal urmand a disparea aproape de tot. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba si un cititor de amprente in ecran, deci asta inseamna ca din carcasa va disparea cel care permite scanarea degetului, coreenii urmand a face in sfarsit aceasta modificare oferita deja de alte smartphone-uri.

Samsung GALAXY S10: ASA VA ARATA Noul Design

Samsung GALAXY S10 va pastra cu siguranta carcasa din sticla pe care cei de la Samsung o folosesc in actualele modele de ceva vreme, ea oferind oricum impresia unul telefon premium. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba si o margine subtire in partea superioara a ecranului, acolo urmand a fi inclusa o camera frontala duala, in anumite modele, dar si iris scannerul, care va completa cititorul de amprente pentru deblocarea telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 nu ar trebui sa modifice extrem de mult aspectul total al telefonului, iar asta pentru ca Samsung nici nu prea are motive sa faca asta, dar va face alte schimbari pentru a genera impresia de ceva nou. Ca sa fiu complet sincer, cred ca in conceptul de mai sus vedem intr-o foarte mare masura design-ul pe care Samsung GALAXY S10 urmeaza sa il ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga cand va fi lansat.