Google Chrome: Update cu o Noua Functie IMPORTANTA

Google Chrome are parte astazi de o noua actualizare din partea companiei Google, ea aducand pentru utilizatorii din lumea intreaga o noua functie importanta.

Google Chrome Update Functie IMPORTANTA

Google Chrome are astazi parte de o noua actualizare intermediara lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea aducand si o schimbare importanta pentru acestia. Vorbim despre o actualizare care are impact asupra utilizatorilor Google Chrome pentru Windows 10, browserul celor de la Google implementand intr-un final suport pentru notificarile desktop native ale sistemului de operare incepand de astazi.

Google Chrome are implementat suport pentru notificari desktop de ceva vreme, insa compania Google s-a gandit sa le ofere utilizatorilor si posibilitatea de a primi notificari in Windows 10 direct in Notifications Center-ul(Action Center) integrat. Pana acum notificarile desktop trimise de catre Google Chrome nu puteau fi revazute undeva in browser, sau sistemele de operare Windows, dar incepand cu aceasta actualizare, Windows 10 va afisa notificarile in Notifications Center-ul propriu.

Google Chrome: Update cu o Noua Functie IMPORTANTA

Google Chrome Update Functie IMPORTANTA 1

Google Chrome a avut testata aceasta functionalitate timp de cateva luni inainte de a o lansa in mod public pentru utilizatorii care ruleaza Windows 10, iar din pacate cei care au versiuni mai vechi nu pot beneficia de functionalitate. Google Chrome ofera aceasta functionalitate pentru jumatate dintre utilizatorii globali deja, iar cealalta jumatate o va avea disponibila in urmatoarele zile, cei de la Google propagand actualizarea prin intreaga lume de astazi, deci va trebui sa verificati daca este disponibila pentru voi.

Google Chrome va respecta de acum si setarile pe care Windows 10 le are pentru notificarile desktop, asa ca daca ati decis sa le blocati pentru o perioada temporara de timp, browserul nu va trece peste aceasta setare. Noua functionalitate oferita de catre Google Chrome pentru utilizatorii Windows 10 incepand de astazi este extrem de buna, ea fiind disponibila in macOS de foarte mult timp, insa iata ca si cei care au PC-uri cu sistem de operare al Microsoft pot avea parte de aceeasi functionalitate in calculatoare.