iPhone: Modul COMPLET STUPID de a folosi Apple Pencil

iPhone Modul STUPID Apple Pencil

iPhone nu a fost gandit de catre compania Apple pentru a fi utilizat cu Apple Pencil, stylusul celor din Cupertino fiind creat pentru a fi folosit cu tabletele iPad si nimic mai mult. Desi cei de la Apple nu permit folosirea Apple Pencil cu iPhone, cineva a gasit o metoda complet stupida de a folosi stylusul celor de la Apple si cu telefoanele mobile.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum puteti “convinge” un Apple Pencil pentru a il folosi cu telefoanele iPhone ale celor de la Apple, “hack-ul” in sine fiind demn de limitarile Apple. Practic, un servetel udat si aplicat peste Apple Pencil va permite folosirea lui pe ecranele telefoanelor iPhone, cel putin pana cand Apple va decide sa ofere compatibilitate directa.

iPhone: Modul COMPLET STUPID de a folosi Apple Pencil

De ceva timp se speculeaza ca Apple va implementa in iPhone suport pentru Apple Pencil, insa deocamdata nimeni nu a venit cu o dovada clara a existentei sale in iOS. Cei de la Apple ar putea oferi totusi suport pentru Apple Pencil incepand cu iPhone X Plus, iar asta deoarece telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, suficient de mare pentru a permite folosirea sa.