Samsung GALAXY Watch: Incercarea Timida de a Ataca Apple Watch

Samsung GALAXY Watch a fost lansat in aceasta seara de catre compania Samsung ca un competitor pentru Apple Watch, compania coreeana avand o incercare timida de a-l ataca.

Samsung GALAXY Watch Incercarea Ataca Apple Watch

Samsung GALAXY Watch a fost anuntat in mod oficial in aceasta seara de catre compania Samsung impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, ca o noua tentativa timida, si destul de proasta, de a ataca Apple Watch. Cei de la Samsung s-au gandit ca prin schimbarea branding-ului Samsung GALAXY Watch il vor face sa para ceva mai bun pentru clienti, insa din pacate lipsa functiilor diferentiatoare in comparatie cu Apple Watch este principala sa problema.

Samsung GALAXY Watch este vandut de catre compania Samsung in versiuni care au ecrane de 46mm si 42mm, deci usor mai mari decat cele ale Apple Watch 3, dar Apple Watch 4 ar trebui sa fie disponibil in acelasi dimensiuni. Samsung GALAXY Watch este gandit sa arate ca un ceas normal, iar dupa cum puteti vedea in imagini, de la distanta va fi greu de deosebit fata de unul normal, desi va avea destule functii chiar si pentru monitorizarea exercitiilor de fitness.

Samsung GALAXY Watch: Incercarea Timida de a Ataca Apple Watch

Samsung GALAXY Watch Incercarea Ataca Apple Watch 1

Samsung GALAXY Watch este vandut cu urmatoarele specificatii tehnice :

  • Either a 1.3-inch (46mm) or 1.2-inch (42mm) Super AMOLED touch display with Gorilla DX+ glass
  • 5 ATM water resistance and IP68 dust resistance
  • Either a 472mAh battery (46mm) or 270mAh battery (42mm)
  • Runs Tizen OS 4.0
  • Exynos 9110 Dual cor 1.15 GHz processor
  • A heart rate monitor, ambient light sensor, accelerometer, gyroscope, and barometer
  • The LTE version include 1.15GB of RAM and 4GB of storage
  • The Bluetooth version includes 768MB of RAM and 4GB of storage

Samsung GALAXY Watch ar trebui sa ofere cateva zile de autonomie pentru o singura incarcare, iar asta desi permite monitorizarea exercitiilor de fitness, a ritmului cardiac, dar separat de asta ofera si multe alte functii. Partea proasta pentru cei care sunt interesati de Samsung GALAXY Watch este ca pretul de 350 de dolari, pentru modelul cu ecran mai mare, este egal cu cel al Apple Watch, deci foarte putina lume se va uita serios la el pentru achizitie.