Samsung GALAXY Note 9: PRET OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY Note 9 are pretul oficial in Romania dezvaluit dupa ce telefonul a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung pentru lumea intreaga.

Samsung GALAXY Note 9 PRET Romania

Samsung GALAXY Note 9 are listat si un pret oficial in Romania astazi, noile modele de telefoane fiind deja listate in aceasta pagina la costuri care sunt surprinzator de bune. V-am spus deja care urmeaza sa fie pretul Samsung GALAXY Note 9 in Romania, insa se pare cam gresit cu doar putin, iar asta deoarece in realitate ele sunt usor mai mari.

Samsung GALAXY Note 9 este cu aproape 200 de LEI mai scump decat modelul anterior lansat de catre compania Samsung, insa diferenta este data si de hardware-ul imbunatatit. Era de asteptat ca Samsung GALAXY Note 9 sa fie mai scump decat modelul de anul trecut, mai ales ca exista diferente de pret si in alte tari europene, asa cum e si normal.

Samsung GALAXY Note 9: PRET OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY Note 9 nu poate fi precomandat deocamdata, acesea urmand a incepe in zilele urmatoare, insa macar va puteti face o idee cu privire la pretul pe care urmeaza sa il platiti. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie vandut impreuna cu o serie de cadouri, care deocamdata nu au fost dezvaluite pentru clienti, dar vor fi in perioada urmatoare.

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe pietele globale in data de 24 august, deci inclusiv in Romania.

19 COMENTARII

  1. Un ceas e manevrabil macar… Caramida asta necesita borseta ??
    Am fost fan Note dar direcția in care au luat-o , cărămidă mare sa vadă dușmanii ca-mi merge bine, mie unul imi face scârbă

  2. Ma miram eu de ce noul ceas o sa aiba baterie mai mare ca pana acum…ruleaza TIZEN….HAHAHAHHA
    Deci, ce iti ofera cu aia ramai..daca esti ok, atunci super

  3. Un ceas e manevrabil macar… Caramida asta necesita borseta ??
    Am fost fan Note dar direcția in care au luat-o , cărămidă mare sa vadă dușmanii ca-mi merge bine, mie unul imi face scârbă

  4. Cum mă să ceri 4700 și 5900 lei pe un telefon Samsung? In maxim 2 luni va fi 4000 și 5000.
    250$ pt 2 gb de ram in plus și 512 gb stocare fata de 128 gb??? Și tu le fabrici pe ambele la tine in house! Haplea e Samsung asta,scuze,am vrut sa zic Apple. Poate sa ofere fel de fel de cadouri,ca degeaba,ce-i mult e mult.
    După aia se mai miră ca n-au vânzări. Nu văd bine vânzările lui Note 9,indiferent ce cadouri primești la cumpărare.

  5. Momentan mă gândesc cum sa mă obișnuiesc cu el fiind foarte mare in comparație cu iPhone x . Din cauza asta nu mi-am luat note 8 . Anul asta vreau sa-l încerc mai ales că am auzit că o să fie ultimul model note.

  6. Astăzi am aflat ce cadouri primesc de la Samsung: un wireless fast, o baterie externa și cablul ce transformă telefonul in PC. Valoarea cadoului 220 euro.