Samsung GALAXY Note 9: PRET OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY Note 9 are pretul oficial in Romania dezvaluit dupa ce telefonul a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung pentru lumea intreaga.

19

Samsung GALAXY Note 9 PRET Romania

Samsung GALAXY Note 9 are listat si un pret oficial in Romania astazi, noile modele de telefoane fiind deja listate in aceasta pagina la costuri care sunt surprinzator de bune. V-am spus deja care urmeaza sa fie pretul Samsung GALAXY Note 9 in Romania, insa se pare cam gresit cu doar putin, iar asta deoarece in realitate ele sunt usor mai mari.

Samsung GALAXY Note 9 este cu aproape 200 de LEI mai scump decat modelul anterior lansat de catre compania Samsung, insa diferenta este data si de hardware-ul imbunatatit. Era de asteptat ca Samsung GALAXY Note 9 sa fie mai scump decat modelul de anul trecut, mai ales ca exista diferente de pret si in alte tari europene, asa cum e si normal.

Samsung GALAXY Note 9: PRET OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY Note 9 nu poate fi precomandat deocamdata, acesea urmand a incepe in zilele urmatoare, insa macar va puteti face o idee cu privire la pretul pe care urmeaza sa il platiti. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie vandut impreuna cu o serie de cadouri, care deocamdata nu au fost dezvaluite pentru clienti, dar vor fi in perioada urmatoare.

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe pietele globale in data de 24 august, deci inclusiv in Romania.