Samsung GALAXY Note 9: Primele Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 apare in primele hands-on video facute la evenimentul in cadrul caruia cei de la Samsung au prezentat noul telefon pentru lumea intreaga.

Samsung GALAXY Note 9 Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 a aparut in primele hands-on video imediat dupa ce telefonul a fost prezentat de catre compania coreeana, iar ele ne arata noutatile pregatite pentru clienti. Ati vazut deja Samsung GALAXY Note 9 intr-o varietate de poze publicate pana acum pe internet, asa ca sunteti cu siguranta familiarizati cu el, design-ul fiind foarte similar cu cel de anul trecut.

Samsung GALAXY Note 9 are o noua camera duala, care arata destul de ciudat, acei doi senzori pusi unul langa celalalt aratand ca designerilor nu le-a prea pasat de aspectul ei. Totusi Samsung GALAXY Note 9 are capacitatea de a inregistra poze si clipuri video mai bune, are performante superioare fata de cele ale modelului anterior, dar si o baterie de capacitate mult mai mare.

Samsung GALAXY Note 9: Primele Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 nu este, din pacate, un ugrade din punct de vedere al design-ului, iar asta va conta foarte mult pentru cei care au Note 8, si nu vad motive de upgrade. Ca sa fiu complet sincer, Samsung GALAXY Note 9 e un telefon mai bun decat Samsung GALAXY S9, dar fara o schimbare de design, va avea cu siguranta exact aceeasi soarta in vanzari.