Windows 10: Schimbarea pe care NU CREDEAI ca o vei mai Avea

Windows 10 va avea in sfarsit parte de o schimbare care parea sa nu mai fie lansata de catre compania Microsoft, insa iata ca va fi oferita intr-un final.

Windows 10 Schimbarea NU CREDEAI Avea

Windows 10 are aproape de a fi finalizata si lansata o noua functie care a fost ceruta de atat de mult timp, si aflata atat de mult in dezvoltare, incat incepusa sa devina ceva ce nu parea ca va mai fi lansat vreodata. Mai exact, vorbim despre mult cerutul dark mode pentru Windows 10, tema intunecata completa pentru sistemul de operare fiind foarte aproape de de a deveni realitate dupa ce Microsoft a aplicat-o aproape total si in cadrul File Explorer pentru utilizatori.

Windows 10 are in cea mai recenta versiune beta un dark mode aplicat pentru intregul File Explorer, astfel ca acum cand veti accesa fisierele disponibile in calculatoarele voastre, o veti face cu o tema diferita. Cei de la Microsoft spun ca in versiunea actuala a dark mode pentru Windows 10 au facut toate modificarile pe care le aveau in plan pentru lansarea acestei schimbari, insa imi vine destul de greu sa cred ca se vor opri aici pentru schimbari.

Windows 10: Schimbarea pe care NU CREDEAI ca o vei mai Avea

Windows 10 Schimbarea NU CREDEAI Avea 1

Windows 10 a avut initial in mai implementata pentru prima oara un dark mode pentru calculatoare de la Microsoft, insa atunci nu s-a spus cand ar putea fi lansata, daca asta se va intampla vreodata in 2018, sau mai tarziu. Acum, cei de la Microsoft dau de inteles ca Windows 10 va avea un dark mode in toamna, cu Fall Creators Update, dar asta numai daca pana atunci nu vor mai aparea alte probleme si tema intunecata urmeaza sa fie eliminata de catre Microsoft.

“With Build 17666 we started our journey bringing dark theme to File Explorer. Today’s build marks the turning point where we’ve finished what we set out to do for this release.”

Windows 10 are un dark mode implementat partial in aplicatia pentru configurarea setarilor sistemului de operare, insa in rest el exista in Start Menu si cam atat, asa ca Microsoft ar trebui sa il implementeze in mai multe meniuri. Acestea fiind spuse, daca asteptati cu nerabdarea lansarea unui dark mode pentru Windows 10, fara a folosi teme luate de pe internet, atunci Microsoft ar trebui sa il ofere in toamna, daca nu se va razgandi.