Google: Anuntul GROZAV pentru Telefoane si Tablete

Google a facut astazi un anunt grozav pentru utilizatorii de telefaone si tablete, compania americana pregatind o surpriza foarte mare pentru toata lumea.

Google Anuntul GROZAV Telefoane Tablete

Google a dezvaluit astazi cateva informatii foarte interesante cu privire la evolutia Google Play si a aplicatiilor pentru Android, compania americana bucurandu-se de o evolutie pozitiva pentru magazinul sau de aplicatii. Printre detalile pe care cei de la Google le-au anuntat pentru lumea intreaga se numara si ceva de la care compania Apple ar trebui sa invete ceva, deoarece ar ajuta-o sa ofere o experienta mai buna pentru clientii din lumea intreaga.

Google a anuntat astazi ca intentioneaza sa le ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a folosi sistemul Instant pentru a permite testarea aplicatiilor din Google Play fara a le instala, sistemul fiind lansat in cursul anului trecut. Foarte multa lume a apreciat noul sistem al celor de la Google, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cat de benefic este el pentru a permite o folosire mult mai rapida a aplicatiilor, fara a le instala efectiv in telefoane si tablete, ceva ce Apple inca nu are.

Google: Anuntul GROZAV de care Trebuie sa Stii

Google va extinde aceasta functionalitate pentru un numar mult mai mare de dezvoltatori incepand de anul acesta, iar in anumite cazuri aplicatiile pot fi instalate direct din motorul de cautare Google Search, nu neaprat din Play Store. Apple nu a prins inca smecheria din spatele tehnologiei Instant a celor de la Google, preferand doar sa permita instalarea segmentata a aplicatiilor din App Store pentru a mai reduce timpul de instalare, insa la asta s-a rezumat totul.

“Google Play Instant remains a huge bet to transform app discovery and improve conversions by letting users engage without the friction of installing. We’re seeing great results from early adopters and are working on new places to surface instant experience, including ads, and making them easier to build throughout the year.”

Google a inteles cat de dificil e uneori sa instalezi aplicatii pe telefon, sau tableta, mai ales ca unele ajung sa aiba cativa GB in dimensiune, asa ca simplifica viata utilizatorilor din lumea intreaga cu sistemul Instant. Deocamdata nu se stie ce dezvoltatori vor mai putea folosi sistemul Instant al celor de la Google pentru aplicatii, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat, si sper ca Applsa a invete intr-un final ceva de aici si sa ofere ceva similar in viitor.