Samsung GALAXY Note 9 e INTRECUT de iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 a fost intrecut in performante de catre iPhone X in primele teste, diferentele intre cele doua modele de telfeoane fiind destul de mari.

Samsung GALAXY Note 9 INTRECUT iPhone X Performante

Samsung GALAXY Note 9 este intrecut de iPhone X intr-un prim test de performante, insa nu vorbim despre ceva neasteptat, iar asta deoarece telefonul celor de la Samsung nu a fost gandit sa uimeasca din acest punct de vedere. Vorbim despre testul de performante Geekbench 4, acolo iPhone X inregistrand un scor mult mai bun decat Samsung GALAXY Note 9, diferenta intre cele doua modele de telefoane mobile fiind de aproximativ 20%, asa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY Note 9 are un scor chiar mai prost decat OnePlus 6 in acest test de performante, insa macar a intrecut Samsung GALAXY S9 Plus, dar si acolo diferenta este una destul de mica. Telefonul Samsung GALAXY Note 9 testat functioneaza in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 845 si are 6 GB de memorie RAM, insa nici modelul cu chip Exynos 9810 nu ar trebui sa aiba performante mai bune decat cele ale iPhone X, dupa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY Note 9 INTRECUT iPhone X Performante 1

Samsung GALAXY Note 9 e INTRECUT de iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 este intrecut de iPhone X nu doar in ceea ce priveste performantele pe partea de procesare, ci si in ceea ce priveste performantele pe partea grafica, aici diferenta fiind mult mai mica. Partea interesanta este ca iPhone X e intrecut de OnePlus 6 in performantele video, ceva ce pana acum vedeam extrem de rar, insa Samsung GALAXY Note 9 nu uimeste pentru ca Samsung nu a pus accent mare pe performantele telefonului.

Samsung GALAXY Note 9 INTRECUT iPhone X Performante 2

“Geekbench 4 measures overall performance, and the Note 9 delivers solid performance in the benchmark’s multi-core test. The Note 9 notched 8,876, which is considerably better than last year’s Note 8. It also smokes the Pixel 2 XL, but that phone was running an older Snapdragon 835 chip, just like the Note 8.”

Samsung GALAXY Note 9 nu avea cum sa ofere performante mai bune decat cele ale iPhone X din moment ce foloseste procesoare care si in cazul Samsung GALAXY S9 s-au dovedit a fi inferioare. In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY Note 9 va fi mai mult ca sigur superior iPhone X in testele de utilizare in lumea reala, iar asta deoarece acei 6 GB de memorie RAM vor conta foarte mult pentru mentinerea aplicatiilor deschise in fundal.