Samorost 3 – o aplicatie recomandata de Apple si disponibila la oferta

samorost 3 aplicatie recomandata apple disponibila oferta

Samorost 3 a fost promovata drept cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore promovata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. In clipul video de mai jos aveti prezentat gameplay-ul jocului si vorbim despre un titlu de aventura in care va trebui sa exploram o lume virtuala exceptionala creata de catre dezvoltatori.

Jocul Samorost 3 a fost dezvoltat de catre creatorii Machinarium si Botanicula, jocuri extrem de populare pe care le-am jucat cu placere, deci noul titlu ar trebui sa fie pe masura lor. Vorbim despre cel de-al treilea joc din serie, cei de la Amanita Design continuand povestea oferita in primele doua versiune si veti avea cu siguranta de ce sa va bucurati.

“Samorost 3 is an exploration adventure and puzzle game from the award-winning creators of Machinarium and Botanicula. It is Amanita Design’s most ambitious experience to date and a loose continuation of the hit indie games Samorost and Samorost 2.”

In Samorost 3 veti controla in gnom curios care foloseste puterile unui flaut magic pentru a caltori prin cosmos in cautarea originlor sale misterioase. Vom putea vizita 9 planete extraterestre unice, vom participa la o varietate de provocar si vom avea o multitudine de surprize, jocul avand un motor grafic extrem de bun, dar si un fundal sonor de exceptie.

“Samorost 3 follows a curious space gnome who uses the powers of a magic flute to travel across the cosmos in search of its mysterious origins. Visit nine unique and alien worlds teeming with colorful challenges, creatures and surprises to discover, brought to life with beautiful artwork, sound and music. We recommend playing with headphones for a greater experience!”

Samorost 3 este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.