iPhone 9 si iPhone X Plus: Interes mai MARE decat GALAXY Note 9

iPhone 9 si iPhone X Plus genereaza in randul consumatorilor interes mult mai mare decat Samsung GALAXY Note 9, care a fost recent lansat de catre coreeni.

iPhone 9 iPhone X Plus Interes MARE GALAXY Note 9

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate cu mult mai mult interes de catre consumatori decat a fost Samsung GALAXY Note 9, compania Samsung fiind probabil constienta de acest lucru inca de acum ceva timp. Fanii tehnologiei sunt mult mai interesati de ceea ce urmeaza sa aduca iPhone 9 si iPhone X Plus ale companiei Apple decat “noutatile” pe care le-a adus Samsung GALAXY Note 9 in comparatie cu modelul anterior, iar asta e perfect normal.

iPhone 9 si iPhone X Plus au insumat 42% din interesul participantilor la un studiu desfasurat recent in SUA, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 a insumat doar 24% dintre raspunsurile participantilor. Diferenta este una imensa, iar asta e normal, pentru ca iPhone 9 si iPhone X Plus sunt telefoane de top de la compania Apple, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 are o importanta mai mica decat Samsung GALAXY S9 chiar si in oferta coreenilor.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Interes mai MARE decat GALAXY Note 9

iPhone 9 si iPhone X Plus au inregistrat interes cu mult mai mare si decat cel aratat pentru Google Pixel 3, doar 7%, sau LG V30, 2%, ambele modele de telefoane avand oricum vanzari mai mici decat cele ale Apple. iPhone 9 si iPhone X Plus pun in umbra Samsung GALAXY Note 9 desi inca nu au fost lansate, dar asta e normal din cauza faptului ca aceste modele de telefoane sunt gandite pentru categorii diferite de consumatori, deci diferenta e normala.

“Of those who chose the new Galaxy Note, 76 percent unsurprisingly already own a Samsung phone. However, 8 percent of those respondents currently own an iPhone. So while Apple topped the most anticipated smartphone list, our results indicate the Galaxy Note 9 may snag some iPhone converts.”

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate sa aiba oricum vanzari cu mult mai mari decat cele ale Samsung GALAXY Note 9, cel din urma avand estimate vanzari de doar 10 – 12 milioane de unitati in 2018. iPhone 9 si iPhone X Plus au cateva zeci de milioane de unitati in productie, si vor fi vandute cu siguranta anul acesta, insa important aici este ca lumea e mai interesata de telefoanele Apple decat de cele ale companiei Samsung, insa nu includem aici si viitoarele modele.

24 COMENTARII

  1. Logic, mizeria Samsung conteaza doar pt achizitia saracilor…dar pt adevarate produse la care sa viseze, tot de la Apple se asteapta

  2. Asta nu prea conteaza avand in vedere ca US este o tara dominata de iPhone-uri si mai ales ca este tara unde Apple are cel mai mare succes.Vreau sa vad o statistica asemanatoare facut si in Europa,India si Asia si dupa sa vedem cum sta treaba.Avand in vedere ca locuiesc in Europa nu prea m-a intereseaza ca in US oamenii sunt mai interesati de produsele celor de la Apple(incluzand iPhone-ul).

  3. E la fel situația și in Europa,India și Asia dacă vorbim de telefoane de top de la ambii producători. Evident,daca pui la socoteala și cele low-midrange de la Samsung situația se schimba.

  4. Așa este,nu e ceea ce gândește Samsung. Samsung gândește ca va fi un mare hit,precum a gândit și despre S9/S9+ ca da lumea năvală ca sa le cumpere.
    Însă una e ceea ce gândește/crede Samsung și cu totul altceva e realitatea crudă.
    “Samsung had high hopes when it released the Galaxy S9 and Galaxy S9+ earlier this year. In fact, the phones launched with the highest price tags we’ve ever seen on Galaxy S phones, and Samsung’s launch promotions were far less appealing than the promos Samsung had run in the past. The company was confident that consumers would rush to buy them in spite of all that, but the opposite ended up being the case. In fact, the S9 and S9+ received an unprecedented price cut less than a month after they launched in the US.”

  5. Sa nu laud asa tare produsele apple ca aceeasi chestie este de ani de zile de la 6 la 8 nu e nici o diferenta si asa va fi de acum cu iphone 9 si x plus …nici o diferenta pe cand la samsung mai pozitioneaza o camera una alta …la display clar vor merge pe varianta edge ca e altceva decat ecranul clasic….sa nu uitam ca samsung are piese de ultima generatie pe partea de gsm ram procesor pe cand apple nu face foarte multe schimbari …. si bineinteles ca daca raman piese de la modelul anterior exemplu iphone x ce s-au gandit hai sa facem iphone x plus bagam un ram in plus si aia s folosim aceleasi piese nu pierdem nimic doar marim carcasa si aia e ???????evolutie intradevar a fost la cei de la oppo care chiar este ceva nou in partea de design ..al celor de la huawei …in rest firmele mari nu se risca prea mult sa nu dea chix cu designul si reincalzesc ciorba sa zic asa …pacat ca incet incet vin alte firme din spate si le acapareaza toti clientii inclusiv apple si samsung pentru ca dai un ban pe ceva ce nu se aseamana cu un produs de acum 3 ani doar ca diferenta este putin in hardware…cred ca un iphone 6s cu ios care a venit din fabrica ar concura lejer cu iphone 8 dar din cauza update-urilor care le ingreuneaza te obliga sa le cumperi ultimul model si nu imi spuneti ca acum nu mai sunt ingreunate ca nu este niciunul de aici in echipa de ingineri software ai apple sa spuna ca asa este….sincer unii de pe aici sunt asa nebuni dupa apple si acuza alte firme zici ca le da apple salariu in fiecare luna …fiecare alege ce vrea tocmai de asta este o piata asa larga pe partea de smarphone …asa cum apple are plusuri si minusuri asa e orice firma …cred ca cel mai bun telefon e vertu 🙂

  6. Eu zic sa va relaxati umpic cu 0.40 dmt si sa mai uitati de tehnologii , telefoane si contradictii despre ele . Viata e prea scurta pt asta

  7. edi, sper ca folosești autocorector, ca iphone sigur nu folosești din moment ce pui egalitate intre iphone 6 si 8 (: nu încerc sa iau partea niciunui producător, toti au hibele lor, dar hai sa facem un exercițiu mic de imaginație: iei iphone 6 de care zici si il pui langa galaxy s5 sau care era echivalentul in 2014. Nu comentam aspecte de design si copywrite sau calitate, dar crezi ca poti obține pe Samsung ultima versiune de software cu tot ce decurge de aici? Si dupa ce faci asta, telefonul cum se misca? Ia apoi iphone 6 cu ios 12 si ai sa înțelegi. Toți se copiaza între ei mai ales in ultima vreme si asta e in avantajul nostru, al consumatorilor, ca daca nu se dadea liber la copiat design si tehnologie, lumea smartphone’urilor ar fi arătat mai urat azi, iar Samsung cine știe cum ar fi arătat daca nu copia pe alocuri iphone cu tot cu design exterior si interior (software si interfață grafica). O mare nedreptate stinsa probabil abia in era post Steve Jobs prin aranjamente financiare si concurențiale intre Apple si Samsung. Apple ca orice produs premium nu se adresează maselor neapărat. Huawei e pe val acum, de admirat, a copiat in stanga si in dreapta si acum începe sa isi găsească propria identitate, istoria Samsung se repeta si la ei. Tot respectul pentru tot ce face Samsung, sunt o companie gigant care conduce in multe domenii. ( https://youtu.be/uzcVDsY__Kc ) cum discuția telefoanelor e deja tabu si tine de preferințele personale, la fel e si cu tabletele si cu ceasurile inteligente, desi ipad nu cred ca are concurenta. P. S. Apple e o companie software si e probabil printre cele mai inovatoare din lume, hardware-ul e făcut pentru ei de Samsung, LG si altii.

  8. Așa este,nu e ceea ce gândește Samsung. Samsung gândește ca va fi un mare hit,precum a gândit și despre S9/S9+ ca da lumea năvală ca sa le cumpere.
    Însă una e ceea ce gândește/crede Samsung și cu totul altceva e realitatea crudă.
    “Samsung had high hopes when it released the Galaxy S9 and Galaxy S9+ earlier this year. In fact, the phones launched with the highest price tags we’ve ever seen on Galaxy S phones, and Samsung’s launch promotions were far less appealing than the promos Samsung had run in the past. The company was confident that consumers would rush to buy them in spite of all that, but the opposite ended up being the case. In fact, the S9 and S9+ received an unprecedented price cut less than a month after they launched in the US.”

  9. Eu zic sa va relaxati umpic cu 0.40 dmt si sa mai uitati de tehnologii , telefoane si contradictii despre ele . Viata e prea scurta pt asta

  10. Eu recunosc că nu aș mai fi cumpărat vrun iPhone daca nu scoteau iPhone x. Pur și simplu când am luat un iPhone 8 plus in mana parca eram sătul de aceeași chestie. iPhone x este altceva. Și anul asta o sa fie ultimul iPhone care îl cumpăr. (iPhone x plus daca o să iasă). Daca anul viitor o facă aceeași chestie iPhone x cu procesor mai bun și același design, la revedere iPhone.

  11. Doctore, hai… Lasă tu strategiile de vânzare că par prea complicate pentru tine.
    Te-ai gândit că poate Samsung folosește ultima serie cu preț mare pentru a impulsiona vânzările seriei anterioare care are prețul mic?
    Cumpărătorul chiar așa își spune: de ce să-mi iau S9 la 1000 euro când pot lua S8 la 500 euro? Doar diferențele sunt mici.
    Și iaca așa cresc vânzările de 8…

    Tu chiar crezi că o corporație cu vânzări de 300 miliarde de dolari anual are strategi atât de prosti încât să dea greș, și vii tu asistent medical din Timișoara să le spui că au greșit?
    Serios? Dacă făceau greșeli copilărești cum ar mai fi crescut Samsung la nivelul la care este acum?

  12. Deci Samsung a făcut ditamai prezentarea lui S9 doar ca sa impulsioneze vânzările lui S8? Bun așa. Prezentarea lui Note 9 a fost ca sa crească vânzările lui Note 8,nu?
    E bine atunci.

  13. Bravo. Noi ne certam si ei scumpesc. Scumpesc și câștigă. Pe carca noastra. Toti. Si Huawei de anul asta… Si One+. Toti

  14. Deci Samsung a făcut ditamai prezentarea lui S9 doar ca sa impulsioneze vânzările lui S8? Bun așa. Prezentarea lui Note 9 a fost ca sa crească vânzările lui Note 8,nu?
    E bine atunci.

  15. edi, si eu am One M7, dupa parerea mea ahead of his time la design si specificații! Va rămâne un clasic, tot asa l’am păstrat si eu, din nostalgie. Păcat ca nu au avut marketing grozav si nici o calitate extraordinara (mie mi s’au dezlipit capetele care acoperă difuzoarele)

  16. Samsung a făcut ceea ce a putut face mai bine, pentru a-și menține eticheta de companie puternică în domeniu.
    Nu uita că Samsung (ca și Apple, de altfel) raportează performanțele prin vânzări totale, nu vânzări de un singur model.

  17. Interesul este direct proportional cu dezamagirea. Dar pun pariu ca vom avea parte de cateva kkmoji noi, speciale si exclusive pt i9…