Samsung GALAXY S9: CONTRADICTII la Samsung privind Vanzarile

Samsung GALAXY S9 este in centrul unor informatii contradictorii din partea companiei Samsung privind vanzarile inregistrate in primele luni de disponibilitate.

Samsung GALAXY S9 CONTRADICTII Vanzarile

Samsung GALAXY S9 a fost anuntat de catre compania Samsung acum cateva saptamani ca un telefon care a avut parte de vanzari “incete” pe pietele globale, ceva ce ear anuntat si de catre foarte multi analisti. Foarte multa lume a inteles clar ca tot ceea ce s-a estimat pana atunci nu erau minciuni, si ca Samsung GALAXY S9 are intr-adevar parte de vanzari mai slabe decat Samsung GALAXY S8, dar aparent si decat alte 4 modele lansate inaintea sa.

Samsung GALAXY S9 a fost prezentat atunci de Samsung ca un telefon cu vanzari slabe, insa acum presedintele diviziei mobile, DJ Koh, sustine ca de fapt lucrurile nu stau asa, si ca telefonul are de fapt vanzari mai bune decat seria anterioara. Conform unei afirmatii facute astazi de catre DJ Koh, Samsung GALAXY S9 are vanzari cu 6% mai mari decat cele ale seriei precedente, daca ar fi sa comparam perioadele in care cele trei telefoane ar fi fost in vanzare.

Samsung GALAXY S9: CONTRADICTII la Samsung privind Vanzarile

Samsung GALAXY S9 a fost in vanzare mai mult decat Samsung GALAXY S8, dar analistii spun ca vanzarile sunt chiar mai mici, iar Samsung face anunturi contradictorii privind vanzarile de care a avut parte telefonul. Desigur ca e normal ca o companie care are un produs care se vinde prost, ca Samsung GALAXY S9, sa inceapa sa spuna tot felul de lucruri pentru a genera impresia ca lucrurile stau altfel, mai ales ca nu anunta public exact cat vinde, si toate cifrele sunt doar estimarile altora.

“When we look at the trend of the Galaxy S9 sales, the figure has been increasing, and in some regions, the performance even outpaced the Galaxy S8. The Galaxy S8 was released in April last year, and the Galaxy S9 went on sales in March. When we look at the first six months, sales rather increased by 6 percent. It is not too late to make a judgment (on the Galaxy S9) at the end of the year.”

Samsung GALAXY S9 ar putea fi un esec rasunator, iar Samsung ar putea anunta ca se vinde extraordinar de bine, iar nimeni n-ar stia adevarul, mai ales ca presedintele divizie mobile spune una, iar echipa de comunicare alta. Ca sa fiu complet sincer, cred ca aceasta strategie nu e una castigatoare pentru Samsung, iar daca ar fi recunoscut ca Samsung GALAXY S9 are probleme si le-ar fi rezolvat, ar fi castigat mai mult, in loc sa inceapa sa genereze confuzie inutila.