Samsung GALAXY Note 9: Cat de SIGURA e Bateria ?

Samsung GALAXY Note 9 are o noua baterie de 4000 mAh integrata de catre compania Samsung, iar presedintele diviziei mobile a vorbit despre siguranta oferita de ea.

Samsung GALAXY Note 9 SIGURA Bateria

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Samsung, si urmeaza sa fie pus in vanzare in data de 24 martie, insa unele persoane se mai ingrijoreaza in legatura cu bateria care este integrata in telefon. Stim deja ca Samsung GALAXY Note 7 a fost un telefon care exploda in stanga si in dreapta din cauza bateriei mult prea mari pentru carcasa in care a fost inclusa, cei de la Samsung spunand ca Samsung GALAXY Note 9 nu are probleme.

Samsung GALAXY Note 9 are o baterie foarte sigura, conform presedintelui diviziei mobile, DJ Koh, acesta afirmand ca utilizatorii nu trebuie sa isi mai faca griji in legatura cu bateriile din telefoanele mobile. Desi acest lucru ar trebui sa fie predefinit pentru orice fel de telefon lansat pe piata, e totusi interesant ca Samsung GALAXY Note 9 este lansat in umbra exploziilor de acum 2 ani pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 7, semn ca lumea nu a uitat de ele.

Samsung GALAXY Note 9: Cat de SIGURA e Bateria ?

Samsung GALAXY Note 9 a fost promovat chiar inainte de lansare intr-un teaser in care compania Samsung a evitat sa mentioneze Samsung GALAXY Note 7 printre toate modelele de telefoane care au fost lansate pana acum. In ciuda faptului ca Samsung vrea sa uite cat se poate de repede de problemele Samsung GALAXY Note 7, iata ca lumea vrea sa stie daca poate folosi Samsung GALAXY Note 9 fara frica faptului ca ar putea exploda in mana lor.

“The battery in the Galaxy Note 9 is safer than ever. Users do not have to worry about the batteries anymore. The head of Samsung’s mobile business also said engineers are confident in the safety of the 4,000 mAh battery in the Galaxy Note 9. The production of the Galaxy Note 7 was earlier suspended due to reports of batteries catching fire.”

Samsung GALAXY Note 9 are o noua baterie cu capacitate de 4000 mAh, iar de aici vin aceste intrebari, deoarece in Samsung GALAXY Note 7 a fost deasemenea implementata o baterie de capacitate mai mare, doar ca aceea exploda. Samsung GALAXY Note 9 poate fi precomandat in momentul de fata din toate magazinele partenere ale celor de la Samsung, sau direct de la companie, asa ca daca sunteti interesati de el, il puteti cumpara deja.