Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S10 are anuntat in mod oficial faptul ca una dintre functiile majore asteptate de catre fani va lipsi din versiunea finala lansata de Samsung.

Samsung GALAXY S10 Functia MAJORA LIPSI

Samsung GALAXY S10 are anuntata astazi de catre presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, eliminarea unei functii foarte importante din procesul de fabricatie al noului model de smartphone. DJ Koh are obiceiul de a furniza detalii privind telefoanele pe care Samsung le are in proces de dezvoltare, asa ca detaliile de astazi nu ar trebui sa surprinda, el confirmand faptul ca Samsung GALAXY S10 nu va avea suport 5G integrat de catre companie.

Samsung GALAXY S10 era asteptat cu 5G ca una dintre marile noutati pe care Samsung le va include pentru clientii din lumea intreaga, insa se pare ca lipsa retelelor la nivel global determina compani sa renunte la implementare, deocamdata. Samsung va lansa un smartphone care are conectivitate 5G, insa acesta nu va fi Samsung GALAXY S10 din cauza unor aparente probleme pe care integrarea unui chip 5G le aduce pentru telefoanele mobile in care este oferit.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S10 Functia MAJORA LIPSI 1

Samsung GALAXY S10 ar putea avea probleme cu supraincalzirea si instabilitatea in functionare din cauza integrarii unui chip care ofera compatibilitate cu retelele 5G, ceva ce Samsung sigur nu-si doreste. In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 855 de catre coreeni, iar acesta a fost anuntat ca avand suport 5G integrat, asa ca probabil Samsung va dezactiva conectivitatea pentru noul sau telefon.

Samsung GALAXY S10 va avea totusi integrat un cititor de amprente sub ecran, plus urmeaza sa vina cu un design modificat, o camera principala tripla, si o posibila camera frontala 3D pentru recunoastere faciala. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea mai multa memorie RAM pentru clientii care urmeaza sa il cumpere, insa lipsa conectivitatii 5G va fi o problema in lupta pe care Samsung o duce cu cei de la Huawei in momentul de fata.

97 COMENTARII

  1. Dacă are cititor de amprente sub ecran, design modificat, o camera principala tripla, camera frontala 3DSamsung pentru recunoastere faciala si mai multa memorie RAM cumpere, lipsa conectivitatii 5G e fix pix.

  2. daca va avea facial recon cum trebuie, lumea va da bani pe cititor in display degeaba…90% nu il vor folosi
    Tipic samsung , ofera mult haos si multe chestii Useles…telecomanda pix cu care controlezi telecomanda note
    Nu e de mirare ca nimeni nu s-a luat dupa samsung note si dupa tableta de 18″
    AHAHA

  3. daca va avea facial recon cum trebuie, lumea va da bani pe cititor in display degeaba…90% nu il vor folosi
    Tipic samsung , ofera mult haos si multe chestii Useles…telecomanda pix cu care controlezi telecomanda note
    Nu e de mirare ca nimeni nu s-a luat dupa samsung note si dupa tableta de 18″
    AHAHA

  4. pt un om ce nu detine ipX ce vorbeste cu unul ce are de aproape 1 an…tu devii penibil…dar nah continua sa visezi..Poate in 2019 veti avea si voi un facial recon cum trebuie sa vedeti cum renuntati la senzor de ampr

  5. Esti prea sarac sa iti dai seama,tu nu stii ce inseamna,tu nu ai folosit timp de 1 an,acum vreau si pe mac
    Samsung daca baga de toate face ce face mai bine produce confuzie
    Deci tu ce folosesti iphone scuteste-ne cu parerile tale total aberAnte,om nebun ce isi cumpara ce nu ii place

  6. Esti prea sarac sa iti dai seama,tu nu stii ce inseamna,tu nu ai folosit timp de 1 an,acum vreau si pe mac
    Samsung daca baga de toate face ce face mai bine produce confuzie
    Deci tu ce folosesti iphone scuteste-ne cu parerile tale total aberAnte,om nebun ce isi cumpara ce nu ii place

  7. Dacă are cititor de amprente sub ecran, design modificat, o camera principala tripla, camera frontala 3DSamsung pentru recunoastere faciala si mai multa memorie RAM cumpere, lipsa conectivitatii 5G e fix pix.

  8. daca va avea facial recon cum trebuie, lumea va da bani pe cititor in display degeaba…90% nu il vor folosi
    Tipic samsung , ofera mult haos si multe chestii Useles…telecomanda pix cu care controlezi telecomanda note
    Nu e de mirare ca nimeni nu s-a luat dupa samsung note si dupa tableta de 18″
    AHAHA

  9. Design ul modificat radical sau major (asta include și subțierea marginilor frontale) , și senzorul de amprenta sub display sunt mult mai importante, S10 sar diferenția de celelalte modele S
    Camera tripla e un artificiu frumos de marketing, dar e bine venit, camera 3D pt recunoaștere facila, ei bine pariez în proporție de 90% ca metodele de deblocare principale de pe S10 vor fi senzorul de amprenta în display și iris scan
    Nu o sa simtă nimeni lipsa 5G

  10. pt un om ce nu detine ipX ce vorbeste cu unul ce are de aproape 1 an…tu devii penibil…dar nah continua sa visezi..Poate in 2019 veti avea si voi un facial recon cum trebuie sa vedeti cum renuntati la senzor de ampr

  11. Cei ce zic ca 5G nu prea conteaza nici acum nici pe viitor…sunteti tipic cei ce ziceau (sau sunteti ei) la fel cu 4G fata de 3G si acum dupa 3-4 ani nu mai puteti fara…
    5G va deveni important dar intr-adevar nu acum in 2019 sau chiar nici in 2020

  12. Wide Angle. Am Lg V30. E GENIAL. Sunt fost fan Samsung. Daca pun camera Wide Angle , si 99% vor pune, anul 2019 va fi anul wide angle in toata piata. Identic cum in 2017 au trecut la ecran telecomanda – si toti , in grup, i-au urmat, inclusiv Apple. Asa se va repeta povestea in 2019.

  13. sa vedem…ma bucur ca iti place si esti multumit de achizitia ta
    Dar cu ce difera camera de la LG V30 fata de restul, gen S8/S9/iPhone etc?

  14. nu atacati apple sau comentariile vor fi sterse. comunismul inca ne domina din aceasta cauza lumea iese in strada in 2018

  15. Inainte sa o iei pe camp, incearca sa te exprimi fara cuvinte obscene, si nu te mai victimiza. Valabil pentru toata lumea. Orice intra la moderare cu cuvant obscen, e sters automat, indiferent de la cine vine, cat e de lung, etc.
    NU ma fa nici sa-ti dau ban iar, asa cum am facut-o de atatea si atatea ori.

  16. 90% nu-l vor folosii? Ai si motive sa sustii idi0tenia asta? Sau vine din puțul gandirii tale dair ca sa nu taci din gura.
    Ps: vorbesti de acel Fail Id de pe Iphone vate te întoarce la cod pin in majoritatea cazurilor? ?

  17. Deci daca ai face Id si cititor de amprenta pt tine e deja prea mlt? Esti confuz ca nu stii ce sa faci? Pai problema e de la tine, esti mlt prea pr0st si ar trebuii sa-ti faci un control.

  18. Deci daca ai face Id si cititor de amprenta pt tine e deja prea mlt? Esti confuz ca nu stii ce sa faci? Pai problema e de la tine, esti mlt prea pr0st si ar trebuii sa-ti faci un control.

  19. Esti prea sarac sa iti dai seama,tu nu stii ce inseamna,tu nu ai folosit timp de 1 an,acum vreau si pe mac
    Samsung daca baga de toate face ce face mai bine produce confuzie
    Deci tu ce folosesti iphone scuteste-ne cu parerile tale total aberAnte,om nebun ce isi cumpara ce nu ii place

  20. Iti ofera posbilitatea sa alegi. Poate vrei sa le ai pe ambele si deblochezi cum ai tu chef. Esti obisnuit să gândească Apple in locul tau, nu ai posibilitatea de a alege l, trebuie sa te adaptezi la ce iti este impus de catre companie.

  21. Aaa deci cu FaceId te-ai putut obisnui. Cu tot ce iti ofera Apple te poti obisnui, dar sa te obisnuiesti cu o zona de 30% din display ca ai senzor de amprenta nu poti. Aha. Hai lasa vrăjeală.
    Si nu uita, Samsung vrea sa ofere ambele metode de deblocare, deci nu te poti obisnui cu una, o ai pe cealaltă, asa ca mai lasa minciunile astea.

  22. pai logic ca te obisnuiesti, e clar ca Apple face teste cu ce face in realitate si cu angajatii…deci totul este natural, si usor, si intuitiv…
    Pana la touchID nimeni, dar nimeni nu folosea amprenta din laptopurile vechi sau telefoanele ce le avea…iar dupa, Apple a aratat unde si cum trebuie facut..
    Deci, minciuni sunt doar aia ce vor sa fie mintiti….cand ai un facial recon f f bun, nu mai ai nevoie de amprenta pt ca este deja deblocat…plus ca sa nu mai vorbim tot ce este in autentificari totul fiind seamless fara sa mai fi nevoit sa pui tu degetul sau fundul undeva
    Inca 1 data eu am avut si folosit si senzor de amprenta dar si faceID…clar viitorul asta e….senzorul ala de amprenta e doar ceva durata mica, cand toti vor avea facial recon f bun, toti vor renunta…sper apple sa faca faceID si mai rapid si mai ales sa mearga si pe orizontala si deja…restul vor copia
    Sa nu uiti sa pastrezi acest mesaj sa dai peste 1-2 ani la noi

  23. 90% nu-l vor folosii? Ai si motive sa sustii idi0tenia asta? Sau vine din puțul gandirii tale dair ca sa nu taci din gura.
    Ps: vorbesti de acel Fail Id de pe Iphone vate te întoarce la cod pin in majoritatea cazurilor? ?

  24. Deci daca ai face Id si cititor de amprenta pt tine e deja prea mlt? Esti confuz ca nu stii ce sa faci? Pai problema e de la tine, esti mlt prea pr0st si ar trebuii sa-ti faci un control.

  25. E clar cu cine vorbesc..de ce nu ofera atunci amprenta si pe fata si pe spate si lateral
    Tu nu intelegi termenul de confuzie
    E clar ca samsung nu crede cu tarie in niciuna si din cauza asta ofera asa ceva doar doar se va cumpara
    Deci pr cine e..

  26. Nu o sa inteleg niciodata prapaditii astia cu rate la iPhone: pai nu e mai bine sa ai toate kkt-urile in telefon decat sa salivezi la ce au altii? Fantastic…!

  27. Si de ce nu se aplica regula asta si la protejatul tau? Nu e corect. L-am tot raportat si… degeaba.

    Sa m-astept la ban…?

  28. Iti ofera posbilitatea sa alegi. Poate vrei sa le ai pe ambele si deblochezi cum ai tu chef. Esti obisnuit să gândească Apple in locul tau, nu ai posibilitatea de a alege l, trebuie sa te adaptezi la ce iti este impus de catre companie.

  29. nu e nici o alegere cand vrei sa pui degetul pt deblocare si vezi ca e deja deblocat…
    E ok, te inteleg ca nu ai avut asa ceva…confuzie la marele nivel, doar ca sa ceara pretul…domne va oferim si asta si asta, deci pretul X si folosesti doar jumatate

  30. Ba lasa-ma cu mizeria aia de Face Id. Am 2 colegi la munca care se plang ca mai mlt baga PIN-ul cand deblocheaza telefonul. La volan daca vrei sa folosesti telefonul este un adevărat pericol.
    Pana si Za1 a confirmat de mai multe ori ca Face Id-ul este o mizerie.
    Daca zvonurile sunt adevarate, iar cititorul de amprenta va fi pe o zona intreaga+va functiona cu degete ude, va fi mlt in fata la Face Id. Gunoiul ala nu functioneaza, nici cu fular la gat, trebuie sa stai sa-l tragi in jos ca sa mearga..deci lasa-ma ca aia e o mizerie

  31. esti un mincinos…eu am 2 iphoneX…si cateodata chiar mi se pare ca merge cam din orice unghi…si mai incerc sa dau cu el rateuri doar doar sa vad ca inca merge superb si sigur…
    deci lasa-ma cu din astea ca “am pe x si y” ca nu merge
    Ok, daca amprenta va merge pe toata suprafata display sau macar pe 90% din ea pt a interactiona cu notificarile si va merge si cu degete ude….ok atunci da, DAR VISEAZA in continuare…nu degeaba Samsung vrea sa ofere si facial recon, pt ca stiu si ei la ce se asteapta
    cand ai fular la gat e clar ca ai si manusi pe maini, deci incearca prostia in alta parte…acum vii doar cu situatii doar doar, dar in realitate nu stii cum e…pe cand altii da

  32. Mai cumpara un iphone sa ai xxx..iti dai seama ca tu esti cel mai debil depe aici??retard maxim cu un fix. Iphone superb e in mintea ta..

  33. Pt ce dr4cu ai nevoie sa mearga pe 90% din ecran? Pana acum era pe un buton, brusc ai nevoie sa nevoie le 90%. Ai nevoie de fie pe maxim 30% in partea inferioara a ecranului.

  34. Aaa deci cu FaceId te-ai putut obisnui. Cu tot ce iti ofera Apple te poti obisnui, dar sa te obisnuiesti cu o zona de 30% din display ca ai senzor de amprenta nu poti. Aha. Hai lasa vrăjeală.
    Si nu uita, Samsung vrea sa ofere ambele metode de deblocare, deci nu te poti obisnui cu una, o ai pe cealaltă, asa ca mai lasa minciunile astea.

  35. pai logic ca te obisnuiesti, e clar ca Apple face teste cu ce face in realitate si cu angajatii…deci totul este natural, si usor, si intuitiv…
    Pana la touchID nimeni, dar nimeni nu folosea amprenta din laptopurile vechi sau telefoanele ce le avea…iar dupa, Apple a aratat unde si cum trebuie facut..
    Deci, minciuni sunt doar aia ce vor sa fie mintiti….cand ai un facial recon f f bun, nu mai ai nevoie de amprenta pt ca este deja deblocat…plus ca sa nu mai vorbim tot ce este in autentificari totul fiind seamless fara sa mai fi nevoit sa pui tu degetul sau fundul undeva
    Inca 1 data eu am avut si folosit si senzor de amprenta dar si faceID…clar viitorul asta e….senzorul ala de amprenta e doar ceva durata mica, cand toti vor avea facial recon f bun, toti vor renunta…sper apple sa faca faceID si mai rapid si mai ales sa mearga si pe orizontala si deja…restul vor copia
    Sa nu uiti sa pastrezi acest mesaj sa dai peste 1-2 ani la noi

  36. Foarte “convenabil” raspuns pentru… cei neprotejati. Dar, cum bine stim cu totii, agitatorul sef poate sa jigneasca pe oricine fara sa pateasca nimic. Chiar daca este raportat.

    Daca asta e “calitatea” ce-o promovezi/tolerezi pe site-ul tau, iti doresc sa ai parte de aceeasi “corectitudine” pe forumurile pe care esti doar un simplu user, sa vezi si tu cum este sa fii jignit si sa nu poti jigni inapoi.

  37. Stii ce e comic ? Sa vezi ca vine cineva care agita, jigneste, si dupa aia il raporteaza pe Srb cand ii raspunde. In rest, cand au fost jigniri incepute de cineva, indiferent cine, si raportate, am sters. Problema e ca nu se raporteaza, lumea scrie comentarii, dar daca eu trec peste ele, ca nu am timp tot timpul sa ma uit la tot, nu le iau in seama.
    Daca s-ar folosi butonul report, ar fi ceva, dar cei care-l folosesc, o fac pentru lucruri care nu merita sterse, gen jignirea companiilor, care e egal cu zero pentru mine.

  38. Si ce te impiedica sa mentii o discutie civilizata aici? Tu esti The One si tu ar trebui sa banezi agitatorii. Sincer sa fiu eu cred ca tu nu vrei sa vezi cand “neprotejatul” incepe sa-i faca pe unii si altii prosti, saraci etc. doar pentru ca nu sunt de acord cu el.

    Pacat ca, in loc sa ne ajutam unii pe altii si sa invatam de la altii mai buni ca noi, pierdem timpul fara niciun folos, din contra chiar facand mai mult rau decat bine.

  39. Pentru ca nu am timp sa stau sa citesc tot ce se scrie. Pe bune. Ar trebui sa banez extrem de multa lume pentru comportament, si s-ar putea sa gresesc, dar cred ca de-a lungul timpului ti-am sters si tie cateva comentarii. Daca m-as apuca sa banez tot, as ramane chiar singur. Nu exista persoana care sa se exprime civilizat 100% din timp.

  40. Nici dacă ar avea senzor de amprentă pe 100% din suprafața ecranului, Src Src nu ar fi mulțumit. Ar vrea și pe spate.

  41. sd card…inca e useless , nu folosim, si pe viitor nici ceilalti…
    Qi charging devine important
    Dar inca o data nu intelegi, ca Samsung nu vine cu 5G? de ce te exciti si esti revoltat in acelasi timp? poate si samsung intelege si copiaza politica Apple sa ofere tehnologia atunci cand utilizatorii vor profita de ea..deci preconizez 2020 ca inceput

  42. Dacă nu folosești tu SD card nu inseamna ca este useless. Ai descărcate 50 GB de filme de pe Netflix, și îți cumperi noul iPhone. Ce cucu faci cu alea 50 GB de pe iPhone?

    Dacă îți iei un Note 9 (care btw este cel mai mișto smartphone actual), doar bagi cardul SD și ai cele 50 GB de filme.

  43. ceea ce NIMENI nu nu nu isi doreste
    dar se pare ca avem deja un user pe nume Stefan ce isi doreste…deci tu nu intelegi definitia cuvantului nimeni

  44. Nici dacă ar avea senzor de amprentă pe 100% din suprafața ecranului, Src Src nu ar fi mulțumit. Ar vrea și pe spate.

  45. Stiu ca split screenu era pe android si chiar pe jailbreak iphone deci ..
    Singura ultima chestie luata de google de la samsung ar fi acea functie postata chiar de admin aici pe idevice acum putin timp,iti e lene sau nu ai citit ah?!

  46. sd card…inca e useless , nu folosim, si pe viitor nici ceilalti…
    Qi charging devine important
    Dar inca o data nu intelegi, ca Samsung nu vine cu 5G? de ce te exciti si esti revoltat in acelasi timp? poate si samsung intelege si copiaza politica Apple sa ofere tehnologia atunci cand utilizatorii vor profita de ea..deci preconizez 2020 ca inceput

  47. Dacă nu folosești tu SD card nu inseamna ca este useless. Ai descărcate 50 GB de filme de pe Netflix, și îți cumperi noul iPhone. Ce cucu faci cu alea 50 GB de pe iPhone?

    Dacă îți iei un Note 9 (care btw este cel mai mișto smartphone actual), doar bagi cardul SD și ai cele 50 GB de filme.

  48. Wtf ce sa fac cu filme pe smartphone?!
    Nu stiu de ce e asa misto dar nah e parerea unui samsonist
    Probabil te excita albastru ala cu pixul galben

  49. Mda, mi-ai sters si MIE cateva comentarii cand @srb_srb:disqus s-a luat de familia mea etc. si i-am raspuns inapoi exact in acelasi fel. Mie mi-ai sters comentariile, ba m-ai si banat, in timp ce el era inca foarte activ jignindu-ma in continuare si eu neputand scrie nimic.

    Problema e ca unii dintre noi avem mai multa scoala decat varsta multor putoi de pe aici. Nu e nicio rusine sa ai rate, nu e nicio rusine sa fii sarac, nu e nicio rusine sa nu-ti permiti anumite chestii. Dar sa degenereze discutiile intr-o asemenea masura, e chiar strigator la cer.

    Toate cele bune. Tuturor…!

  50. “Mda, mi-ai sters si MIE cateva comentarii cand @ Srb Srb ” deci cand un user ma citeaza si ma baga in conversatie…si dupa zice ca eu ma bag ca musca…..cred ca acel user devine dintr-un om matur un nebun, sau probabil esti obosit si un om matur nu poate duce mai mult dupa o anumita ora

  51. Mda, mi-ai sters si MIE cateva comentarii cand @srb_srb:disqus s-a luat de familia mea etc. si i-am raspuns inapoi exact in acelasi fel. Mie mi-ai sters comentariile, ba m-ai si banat, in timp ce el era inca foarte activ jignindu-ma in continuare si eu neputand scrie nimic.

    Problema e ca unii dintre noi avem mai multa scoala decat varsta multor putoi de pe aici. Nu e nicio rusine sa ai rate, nu e nicio rusine sa fii sarac, nu e nicio rusine sa nu-ti permiti anumite chestii. Dar sa degenereze discutiile intr-o asemenea masura, e chiar strigator la cer.

    Toate cele bune. Tuturor…!

  52. Ti-or fi fost sterse comentariile, habar n-am. Nu ti-au fost sterse cand te-ai luat de familia mea si ti-am raspuns coborandu-ma la nivelul tau.

    Nici eu nu strig la cer, dupa cum prea bine observi. Dar nici nu injur si jignesc ca tiganu’ prin piete. Pentru ca eu, spre deosebire de altii, voi fi banat.

  53. pai de ce te-ai coborat omule la nivelul meu? nu iti e rusine?
    Eu din ce am vazut acum cam strigi la cer, dar nu ma priveste…totusi, esti om matur si te cobori la nivelul meu, not cool man

  54. Pentru ca cel putin tu nu te poti ridica la nivelul meu. Ma refer strict la respect si bun simt.

    Si de ce mi-ar fi rusine? Pe net toti suntem la fel. Eh, mai sunt unii care se cred mai bogati ca altii doar pentru ca-si fac poze cu produse scumpe (nu neaparat mai bune ca altele) si masini straine.

  55. si daca eu nu ma pot ridica la nivelul tau de om mare si serios, te cobori tu? si dupa aceea te plangi si strigi la cer?
    Poate unii se cred cu bani sau nu, poate unii chiar sunt sau nu, stii cum se spune la barou, pana la proba contrarie toti spunem adevarul, ma rog deja deviem…inca o data de ce te plangi atata, tu om de un nivel clar superior? deobicei leilor nu le pasa de parerea oilor si am ajuns sa vorbim pe langa articol ….asta in caz ca un om serios si matur ca tine poate intelege

  56. Hahaha, te referi la oile Apple?

    In discutia asta nu vorbea nimeni CU tine. Te-ai bagat iar ca musca… stii tu unde.

    OK. Mai vorbim…! Aici e noapte si e timpul sa ma bag in pat, chiar daca mai am cateva zile de vacanta.

    O zi buna in continuare!

  57. “Mda, mi-ai sters si MIE cateva comentarii cand @ Srb Srb ” deci cand un user ma citeaza si ma baga in conversatie…si dupa zice ca eu ma bag ca musca…..cred ca acel user devine dintr-un om matur un nebun, sau probabil esti obosit si un om matur nu poate duce mai mult dupa o anumita ora

  58. am ipad pt avion ..pe ipad ai 512 ssd sau ai laptop pt avion…depinde de nevoile tale…asta inseamna sa ai de toate, alegi pt ocazie si pt dorintele/necesitatile tale…

  59. Ti-a “scapat” sa mentionezi ca eu postez de pe cel putin 2 device-uri Apple (am 5, by the way), deci mare jignire comparativ cu ce se scrie pe iDevice.

    Si iar ai citit ce ti-a convenit, ignorand ceea ce era mult mai important.

    Toata polologhia de mai sus a fost o pierdere de vreme.