Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S10 are anuntat in mod oficial faptul ca una dintre functiile majore asteptate de catre fani va lipsi din versiunea finala lansata de Samsung.

Samsung GALAXY S10 Functia MAJORA LIPSI

Samsung GALAXY S10 are anuntata astazi de catre presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, eliminarea unei functii foarte importante din procesul de fabricatie al noului model de smartphone. DJ Koh are obiceiul de a furniza detalii privind telefoanele pe care Samsung le are in proces de dezvoltare, asa ca detaliile de astazi nu ar trebui sa surprinda, el confirmand faptul ca Samsung GALAXY S10 nu va avea suport 5G integrat de catre companie.

Samsung GALAXY S10 era asteptat cu 5G ca una dintre marile noutati pe care Samsung le va include pentru clientii din lumea intreaga, insa se pare ca lipsa retelelor la nivel global determina compani sa renunte la implementare, deocamdata. Samsung va lansa un smartphone care are conectivitate 5G, insa acesta nu va fi Samsung GALAXY S10 din cauza unor aparente probleme pe care integrarea unui chip 5G le aduce pentru telefoanele mobile in care este oferit.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA ce va LIPSI

Samsung GALAXY S10 Functia MAJORA LIPSI 1

Samsung GALAXY S10 ar putea avea probleme cu supraincalzirea si instabilitatea in functionare din cauza integrarii unui chip care ofera compatibilitate cu retelele 5G, ceva ce Samsung sigur nu-si doreste. In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 855 de catre coreeni, iar acesta a fost anuntat ca avand suport 5G integrat, asa ca probabil Samsung va dezactiva conectivitatea pentru noul sau telefon.

Samsung GALAXY S10 va avea totusi integrat un cititor de amprente sub ecran, plus urmeaza sa vina cu un design modificat, o camera principala tripla, si o posibila camera frontala 3D pentru recunoastere faciala. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea mai multa memorie RAM pentru clientii care urmeaza sa il cumpere, insa lipsa conectivitatii 5G va fi o problema in lupta pe care Samsung o duce cu cei de la Huawei in momentul de fata.