AirPower: Iata CAT va COSTA Incarcatorul Wireless al Apple

AirPower are pretul si lansarea anuntate astazi, compania Apple grabind intr-un final planurile de a aduce pe piata incarcatorul sau wireless pentru clienti.

AirPower COSTA Incarcatorul Wireless Apple

AirPower este incarcatorul wireless pe care compania Apple l-a anuntat in toamna anului trecut cu promisiunea ca el va putea incarca fara fir trei dintre produsele sale. Vorbim despre iPhone, AirPods si Apple Watch, AirPower fiind gandit pentru a permite incarcarea acestora, ele fiind deasemenea interconectate pentru a afisa nivelul de incarcare al fiecaruia.

AirPower a fost anuntat in 2017 cu promisiunea de a fi lansat cam tot pe atunci, insa iata ca am trecut de jumatatea anului 2018, si inca nu stim mare lucru in legatura cu el. Noi informatii aparute astazi sugereaza totusi faptul ca AirPower urmeaza sa fie lansat in septembrie la un pret de aproximativ 150 de dolari, mai ieftin decat ceea ce estimau analistii.

AirPower: Iata CAT va COSTA Incarcatorul Wireless al Apple

Apple previewed its multi-device AirPower charging mat at its iPhone X event last September, and confirmed that it will be released at some point in 2018, but it has yet to reveal how much it will cost. Pretul este mare pentru un incarcator wireless, insa cei de la Apple il vor promova ca o solutie care poate incarca 3 produse simultan si iti arata cat de incarcat e fiecare.

Copii dupa AirPower au aparut in China in ultimele luni, chiar daca nu ofera aceeasi functionalitate, insa preturile la care sunt vandute sunt cu mult mai mici decat ceea ce va cere Apple. Daca AirPower va fi lansat intr-adevar de catre compania Apple, atunci totul va fi anuntat in conferinta pentru prezentarea iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus, de luna viitoare.

6 COMENTARII

  1. e mai penibil sa anunti un produs si sa il lansezi cu probleme
    Apple a anuntat airpower pt lansare in anul 2018…cumva suntem in 2019?