iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: Design-ul Final PREZENTAT

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, au design-ul final prezentat astazi inainte ca Apple sa lanseze cele trei modele de telefoane pe pietele globale.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone X Plus Design Final

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au astazi prezentat din nou design-ul final pe care compania Apple urmeaza sa il foloseasca pentru cele trei modele de telefoane, care seamana foarte bine intre ele, si cu iPhone X. Vorbim despre trei machete, realizate in baza unor schite furate de la partenerii Apple, care ne arata din nou ce design finala a les Apple pentru telefoanele iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, acesta fiind exact cel pe care-l stim de la iPhone X, unele elemente fiind luate de la iPhone 8.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea ecrane cu diagonala de 6.1 inch, 5.8 inch si 6.5 inch, compania Apple alegand sa foloseasca in continuare o carcasa din sticla pentru ele, asa cum avem si in iPhone X. Design-ul final pentru iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus este identic cu cel al iPhone X pana si in ceea ce priveste camerele, acelasi lucru fiind valabil pentru panoul frontal, insa pentru primul exista o schimbare fata de iPhone 8, flash LED-ul avand o pozitionare usor diferita.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus: Design-ul Final PREZENTAT

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea deasemenea si materiale diferite folosite pentru ecran, sau structura metalica, primul avand ecran LCD si structura din aluminiu, celelalte 2 ecrane OLED si structura din otel inoxidabil. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea camera frontala TrueDepth pentru Face ID, primul nu va avea 3D Touch, insa toate ar trebui sa aiba incarcare rapida si wireless integrata de catre Apple, alte surprize nefiind totusi asteptate.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea preturi cuprinse intre 700 – 1000 de dolari, daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, iar aceasta este o veste foarte buna pentru fanii celor de la Apple. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus sunt programate de catre compania Apple pentru lansare in toamna acestui an, insa primul ar putea fi lansat cu aproximativ o luna mai tarziu decat celelalte doua din cauza unor probleme cu fabricarea camerelor.