iPhone 9 si iPhone X Plus: Productia e pe cale sa INCEAPA

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au productia foarte aproape de a incepe, compania Apple certificand partenerii care vor asambla telefoanele in august.

iPhone 9 iPhone X Plus Productia INCEAPA

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt foarte aproape de a intra in productie la scara industriala in perioada imediat urmatoare, impreuna cu iPhone 11, conform unor informatii venite de la partenerii celor de la Apple. Conform acestor informatii, cei din Cupertino ar fi certificat deja partenerii principali care au inceput, sau urmeaza sa fabrice componentele pentru iPhone 9 si iPhone X Plus, dar si companiile care urmeaza sa le asambleze pentru a crea telefoanele finite ce vor ajunge pe piata.

iPhone 9 si iPhone X Plus au deja o gama variata de componente in proces de livrare catre cei de la Foxconn pentru ca productia telefoanelor sa inceapa, iar acest lucru este perfect normal pentru aceasta perioada a verii. Cei de la Foxconn vor asambla aproximativ 90% dintre telefoanele iPhone 11 si iPhone X Plus, iPhone 9 urmand a fi produs in proportie de 75% de catre cei de Foxconn, urmand ca restul productiei sa le fie atribuita celor de la Pegatron in aceasta vara.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Productia e pe cale sa INCEAPA

iPhone 9 si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate undeva prin septembrie/noiembrie de catre compania Apple, primul putand ajunge mai tarziu in magazine din cauza problemelor de fabricare ale ecranelor LCD. Cei de la Foxconn au inceput inca de acum cateva saptamani procesul de angajare pentru a incepe productia iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, iar probabil saptamana aceasta va incepe si asamblarea telefoanelor pentru cei de la Apple.

“Apple has successively completed the certification of key component suppliers, which means that the new machine supply chain has been “bottomed” and began to be shipped in large quantities, and then handed over to Hon Hai and Heshuo to complete the assembly of the whole machine and prepare for shipment.”

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi produse in pana la 500.000 de unitati pe zi de catre Foxconn si Pegatron, dar totul in functie de componentele disponibile pentru fiecare tip de telefon in parte, anul trecut productia fiind mai mica din cauza lipsei camerelor TrueDepth. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus sunt cele mai asteptate telefoane ale acestei toamne, compania Apple pregatindu-se pentru o noua lansare de succes, cu zeci de milioane de unitati vandute.

6 COMENTARII

  1. Parcă spuneai că Apple nu va pune niciodată Pen pe iPhone, că nu își justifică existența pe ecranul mic. Spuneai că Pen-ul este justificabil doar pe iPad.

    Uite că aici te-ai înșelat Nostradamus! Uite că în 2018, Apple copiază cu nerușinare de la un produs Samsung din 2012!