RCS & RDS: Digi Mobil a PIERDUT Abonati in S1 2018

RCS & RDS a anuntat astazi rezultatele financiare pentru S1 2018, si a confirmat faptul ca operatorul Digi Mobil a pierdut un numar consistent de abonati.

RCS & RDS Digi Mobil PIERDUT Abonati

RCS & RDS si-a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2018, operatorul de telefonie mobila inregistrand o evolutie pozitiva, exceptand profitul, acolo unde exista o scadere uriasa. In primele sase luni ale anului 2018 cei de la RCS & RDS au inregistrat incasari de 475.8 milioane de euro in toate pietele in care activeaza, adica inclusiv in Ungaria, Spania, Italia, majoritatea veniturilor fiind totusi generate de catre Romania.

RCS & RDS este denumirea sub care cunoastem compania in Romania, insa international grupul este cunoscut cu denumirea Digi Communications, el fiind cel care a inregistrat aceste incasari in primele 6 luni. RCS & RDS generat in Romania 335.2 milioane de euro din total, acestea fiind in crestere cu 1.7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, profitul fiind de doar 15.3 milioane de euro, jumatate fata de 31.83 milioane de euro in aceeasi perioada din 2017.

RCS & RDS: Digi Mobil a PIERDUT Abonati in S1 2018

RCS & RDS Digi Mobil PIERDUT Abonati 1

RCS & RDS avea in Romania la sfarsitul lunii iunie 3.148 milioane de abonati ai serviciilor de televiziune, plus inca 2.237 milioane de utilizatori ai serviciilor de internet fix, ambele cifre fiind in crestere fata de 2017. Digi Mobil o duce deasemenea foarte bine, cei de la RCS & RDS anuntand ca aici s-au inregistrat 3.368 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie, in scadere cu 0.4%, aceasta fiind prima oara in ultimii ani cand operatorul de telefonie mobila pierde clienti in loc sa ii castige de la concurenta.

RCS & RDS a inregistrat si o scadere a numarului de abonati ai serviciilor de telefonie fixa, insa aici e normal, pentru ca lumea se indreapta cu pasi repezi spre telefoanele mobile, trend-ul fiind acelasi in industria de telefonie din Romania. RCS & RDS avea la finalul lunii iunie imprumuturi de 873 milioane de euro pe care ar trebui sa le inapoieze, suma totalizand aproape veniturile totale anuale ale operatorului, insa progresul facut de catre companie in ultimii ai va asigura cu siguranta achitarea lor.

21 COMENTARII

  1. Problema celor de la digi este ca nu au procedat corect si transparent. Concurenta neloiala si “brutala” poarta numele DIGI. Au actionat cu maimutele lor, cu japca sa acapareze clienti de la orice retea locala sau provideri. Nu au jucat cinstit, facand orice,atacand retelele de internet candva prospere si corecte cu servicii GARANTATE, pe care rds le ofera doar aparent. Au “furat” clientii prin diverse motive murdare, au urmarit clientii tuturor companiilor de telecomunicatii, abonadu-se chiar ei la serviciile lor,instaland servere spion,sabotandu-i fara mila. Si iata dupa toate astea au ajuns sa aibe clienti destui,oferind clientiilor ce vor ei, si cat vor ei,la preturi mizere. Vorba aceea, atat dai atat primesti.

  2. Ai ceva cu moldovenii, sau crezi ca se simte careva jignit daca-i spui ca vine dintr-o anumita zona a tarii ? :))
    Lasand la o parte asta, nasol de Digi, ce sa spun, comentarii de genul asta ma motiveaza sa tot scriu adevarul, pentru ca imi place sa va vad muncind pentru banii aia.

  3. Eu sincer aveam toate serviciile de le Digi….dar de curând am renunțat doar la telefonia mobilă în favoarea Vodafone deoarece nu aveam semnal pentru internet in Craiova….

  4. *Bai* wtf.. rezultatele alea nu le inventezi..le iei din sursă (vezi tabela).
    Cat despre serviciile digi mobile …hai sa fim seriosi…singurul lor merit este ca au redus preturile pe piata romaneasca si mai multe beneficii.
    Peace

  5. Problema celor de la digi este ca nu au procedat corect si transparent. Concurenta neloiala si “brutala” poarta numele DIGI. Au actionat cu maimutele lor, cu japca sa acapareze clienti de la orice retea locala sau provideri. Nu au jucat cinstit, facand orice,atacand retelele de internet candva prospere si corecte cu servicii GARANTATE, pe care rds le ofera doar aparent. Au “furat” clientii prin diverse motive murdare, au urmarit clientii tuturor companiilor de telecomunicatii, abonadu-se chiar ei la serviciile lor,instaland servere spion,sabotandu-i fara mila. Si iata dupa toate astea au ajuns sa aibe clienti destui,oferind clientiilor ce vor ei, si cat vor ei,la preturi mizere. Vorba aceea, atat dai atat primesti.

  6. Niște gunoaie, eram zilele trecute la ei cu un prieten și prosteau o femeie la 60 de ani săi facă nu știu ce oferta pachet, și “va dam mai multe minute nelimitate “ cum dracu sa spui așa ceva !! Ordinarii

  7. Nu sunt fan digi, dar dacă nu erau ei preturile erau mult mai mari și beneficii puține la orange, vodafone, telekom.
    Acum avem zeci de gb net și minute “nelimitat” pt toată lumea :)))

  8. Ne-am obisnuit cu tine. Daca cineva nu e de acord cu opinia ta, moderezi/cenzurezi/blochezi. Dupa cum ti-am mai spus, apucaturi gen ERDOGAN. Google it.

  9. Daca nu esti capabil sa te exprimi civilizat, nu te intreba de ce nu-ti apar comentariile. Si nu ma afecteaza in niciun fel cand cineva imi spune ca sunt moldovean, desi unii de prin zona se lauda ca sunt bucovineni, de fapt, dar n-am un nivel atat de redus al IQ-ului incat sa consider asta o jignire, asa cum nicio alta persoana din alta zona a tarii n-ar trebui sa se simta jignita cand e asociata cu regiunea respectiva.

  10. Ne-am obisnuit cu tine. Daca cineva nu e de acord cu opinia ta, moderezi/cenzurezi/blochezi. Dupa cum ti-am mai spus, apucaturi gen ERDOGAN. Google it.

  11. Da, stiu, te superi cand ma jignesti si-ti sterg comentariile, o sa-ti treaca. Poate inveti sa vorbesti si civilizat, sunt sigur ca esti obisnuit cu moderarea cand nu stii sa te comporti ca un om.

  12. Singura problema la digi este limitarea 3G in zonele care nu au acoperire 4G , dupa consumarea celor 10GB pauza numai merge net , in zonele unde nu au 4G ar trebui sa lase net sa mearga