Huawei MATE 20 apare in Primele IMAGINI de PRESA

Huawei MATE 20 apare astazi in primele imagini de presa care ne dezvaluie noul design pe care compania Huawei l-a pregatit pentru telefoanele sale in 2018.

Huawei MATE 20 Primele IMAGINI PRESA

Huawei MATE 20 apare in primele imagini de presa astazi, versiunea lite a telefonului chinezilor fiind dezvaluita pentru lumea intreaga cu mult timp inainte ca telefoanele sa fie efectiv lansate pentru achizitie. Stim deja ca seria Huawei MATE 20 este asteptata pentru lansare undeva prin octombrie, insa iata ca putem vdea deja primele imagini cu noile telefoane, iar asta desi doar cel mai ieftin dintre modele este prezentata deocamdata, dar vor aparea si altele.

Huawei MATE 20 va semana destul de mult cu versiunea Lite, atat in ceea ce priveste carcasa, cat si panoul frontal, ambele modele urmand a avea decupaje cu doua camere frontale integrate in ele. Spre deosebire de versiunea Lite a Huawei MATE 20, versiunea standard ar putea avea o camera tripla, daca Huawei isi va schimba strategia privind telefoanele, in timp ce Huawei MATE 20 Pro va avea cu siguranta o camera tripla integrata de catre chinezi.

Huawei MATE 20 apare in Primele IMAGINI de PRESA

Huawei MATE 20 Primele IMAGINI PRESA 1

Huawei MATE 20 ar putea avea un nou sistem de recunoastere faciala integrat de catre chinezi, insa e destul de clar ca un cititor de amprente in ecran nu va exista in versiunea Lite, butonul pentru citirea amprentelor fiind vizibil in carcasa. In cazul Huawei MATE 20, si a versiunii Pro, nu va exista un asemenea buton, iar asta deoarece aceste modele vor avea cititoare de amprente integrate in carcasa pentru a permite o deblocare mult mai usoara de catre utilizatori.

Huawei MATE 20 Primele IMAGINI PRESA 2

Huawei MATE 20 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch in versiunea Lite, insa si in cea standard ar putea oferi acelasi lucru, sau poate unul cu diagonala usor mai mare, insa diferenta nu va fi uriasa, cum se intampla cu modelul Pro. Intreaga serie Huawei MATE 20 va fi lansata de catre compania Huawei prin octombrie, la cam o luna si jumatate dupa ce Apple va lansa noile modele ale iPhone, asa ca mai avem de asteptat pana la aparitia lor.