Google One a fost LANSAT in mod OFICIAL Astazi

Google One a fost lansat astazi in mod oficial de catre compania Google pentru utilizatorii serviciilor sale, iata ce beneficii ofera compania americana.

Google One LANSAT

Google One a fost lansat in mod oficial astazi de catre compania Google pentru utilizatorii serviciilor de tip cloud ale companiei americane, insa deocamdata doar cei din SUA vor putea cumpara abonamentele noi. Cei de la Google au inceput acum ceva timp procesul de migrare al utilizatorilor catre Google One, totul fiind incheiat recent, astfel ca acum a si fost lansat in mod oficial serviciul pentru cei care abia isi fac conturi Google Drive, ei putand alege si noile abonamente Google One.

Google One le aduce utilizatorilor Google Drive, si nu numai, preturi mai mici pentru spatiul de stocare disponibil pentru ei, acesta fiind oferit de catre Google si pentru alte servicii online proprii. Mai mult decat atat, cei de la Google ofera deasemenea anumite reduceri pentru utilizatorii Google One care folosesc Google Maps pentru a face rezervari pentru hoteluri, insa exista si multe alte beneficii pentru cei care aleg sa activeze aceste abonamente noi.

Google One a fost LANSAT in mod OFICIAL Astazi

Google One permite deasemenea folosirea spatiului de stocare cu inca maxim 5 membri ai familiei, deci daca achizitionati un abonament cu 100, sau 200 GB spatiu de stocare, il puteti folosi pe multiple dispozitive. Google One vine deasemenea cu suport online non stop pentru cei care au probleme, astfel ca in eventualitatea nevoii de a rezolva ceva, utilizatorii pot apela la angajatii Google, care ii pot ghida spre cea mai rapida solutie de care au nevoie.

Google One a fost lansat in mod oficial in SUA deocamdata, insa va fi disponibil inclusiv in multe alte tari in perioada imediat urmatoare, cei de la Google grabindu-se sa aduca functionalitatea pentru toata lumea. E greu de spus ce ar putea oferi Google One in Romania in materie de beneficii separat de spatiul de stocare, asa ca s-ar putea sa nu avem parte chiar de tot ceea ce beneficiaza americanii care cumpara abonamentele companiei din Mountain View.

1 COMENTARIU