iPhone X: Versiunea pentru Miliardari costa cat un APARTAMENT

iPhone X este acum disponibil si intr-o versiune dedicata miliardarilor, insa pentru a-l cumpara acestia trebuie sa cheltuie o suma suficienta pentru a cumpara un apartament.

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT

iPhone X a fost lansat de catre cei de la Apple ca find cel mai scump smartphone premium din oferta sa, insa si ca unul dintre cele mai scumpe, care este adresat publicului larg. Pentru unii iPhone X ofera un statut “exclusivist”, si sunt cu siguranta multe persoane care s-au laudat cu faptul ca il detin, insa un bijutier s-a gandit sa faca o versiune pentru miliardari, care e foarte scumpa.

iPhone X, in versiunea pentru miliardari, este vandut de catre un bijutier la pretul de 112.000 de euro, costul unui apartament in un oras mare din Romania, sau cel putin 2 mai mici, in altele. Pretul este de 100 de ori mai mare decat cel cerut de catre Apple pentru iPhone X in magazinele sale, insa exclusivitatea vine si cu unele beneficii, de la bijutier.

iPhone X: Versiunea pentru Miliardari costa cat un APARTAMENT

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT 1

iPhone X in versiunea pentru miliardari vine cu o carcasa din aur, nu suflata, ci chiar din aur, inclusiv structura din otel inoxidabil fiind inlocuita complet cu aur de catre bijutieri. Mai mult decat atat, el este livrat intr-o cutie frumoasa din stejar, si protectie pentru toate partile exterioare aplicata de catre bijutieri pentru a asigura protejarea elementelor importante.

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT 2

iPhone X este livrat cu tot ceea ce include in mod normal pachetul telefonului, deci nu vorbim despre AirPods, sau vreun cablu suflat cu aur, desi la banii astia, ar fi meritat mai multe. In orice caz, vorbim despre o serie extrem de limitata de telefoane iPhone pentru miliardari, pentru ca la pretul de 112.000 per bucata, cu siguranta nu vor fi multi dornici sa le cumpere.