iPhone X: Versiunea pentru Miliardari costa cat un APARTAMENT

iPhone X este acum disponibil si intr-o versiune dedicata miliardarilor, insa pentru a-l cumpara acestia trebuie sa cheltuie o suma suficienta pentru a cumpara un apartament.

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT

iPhone X a fost lansat de catre cei de la Apple ca find cel mai scump smartphone premium din oferta sa, insa si ca unul dintre cele mai scumpe, care este adresat publicului larg. Pentru unii iPhone X ofera un statut “exclusivist”, si sunt cu siguranta multe persoane care s-au laudat cu faptul ca il detin, insa un bijutier s-a gandit sa faca o versiune pentru miliardari, care e foarte scumpa.

iPhone X, in versiunea pentru miliardari, este vandut de catre un bijutier la pretul de 112.000 de euro, costul unui apartament in un oras mare din Romania, sau cel putin 2 mai mici, in altele. Pretul este de 100 de ori mai mare decat cel cerut de catre Apple pentru iPhone X in magazinele sale, insa exclusivitatea vine si cu unele beneficii, de la bijutier.

iPhone X: Versiunea pentru Miliardari costa cat un APARTAMENT

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT 1

iPhone X in versiunea pentru miliardari vine cu o carcasa din aur, nu suflata, ci chiar din aur, inclusiv structura din otel inoxidabil fiind inlocuita complet cu aur de catre bijutieri. Mai mult decat atat, el este livrat intr-o cutie frumoasa din stejar, si protectie pentru toate partile exterioare aplicata de catre bijutieri pentru a asigura protejarea elementelor importante.

iPhone X Miliardari costa APARTAMENT 2

iPhone X este livrat cu tot ceea ce include in mod normal pachetul telefonului, deci nu vorbim despre AirPods, sau vreun cablu suflat cu aur, desi la banii astia, ar fi meritat mai multe. In orice caz, vorbim despre o serie extrem de limitata de telefoane iPhone pentru miliardari, pentru ca la pretul de 112.000 per bucata, cu siguranta nu vor fi multi dornici sa le cumpere.

22 COMENTARII

  1. 18 k asta o sal cumpere cine stie ce cocalar de SUA..ca oamenii cu cap nu dau atatia bani pe ceva ce nu e de top…24k daca era se schimba situatia..dar asa nu face 2 lei in plus fata de valoarea aurului..

  2. Sunt curios câte ediții premium exista pentru android ele astea coji de pe piața .. aaaa exista decât variante cu jocurile olimpice :))))))))

  3. Nau vrut sal faca din aur de 24k??au folosit 18???e clar..zgarcenie mare in casa apple….cum sa pacaleasca ei pe toata lumea…..la pretu asta macar 24 k si un diamant pacolo…era ceva…asta arata cat de zgarciti sunt in a pune ceva de top in aparatele lor…si asta are 2 baterii lipite si ecran de samsung j5?

  4. E din 18 k..nu face nici 10 mii…nu e ceva de top cum ar fi 24k..si miliardari nu se lasa pacalaiti asa usor .haha

  5. 18 k asta o sal cumpere cine stie ce cocalar de SUA..ca oamenii cu cap nu dau atatia bani pe ceva ce nu e de top…24k daca era se schimba situatia..dar asa nu face 2 lei in plus fata de valoarea aurului..

  6. Ai pus mâna vreodată in viața ta pe aur de 24K ca sa vezi/simți cât de moale si maleabil e aurul pur? Nu cred,vai de steaua ta.
    De ce nu vezi bijuterii din aur de 24K,chiar și la miliardari?

  7. Ce treaba are Apple cu toate astea? Sa mor dacă înțeleg.
    Și șeicii miliardari din Orient zic ca e zgârcit Lamborghini,Ferrari și Bugatti ca vând Veyron și alte modele nepoleite cu aur?
    Noaptea minții ce gândire ai!
    Dar ne-am obișnuit cu toții deja cu stilul tău de mahala de a arunca mereu cu rahat in tot ceea ce face Apple.

  8. Spune-mi te rog cât la suta aur conține acest telefon de 18K? Aurul pur se combina cu alte aliaje gen cupru,argint,tocmai in ideea de a fi mai rezistente. Dacă era de 24K îl îndoiai aproape ca plastelina. Ai văzut tu vreun Rolex din aur de 24K? Nu. De ce oare? Eh,e greu domnule sa pui neuronii aia sa facă niște sinapse.

  9. Mai mare DECAT, mai mic DECAT.. DECAT sa faci aia mai bine faci…

    DECAT sa fi folosit greșit acest termen mai bine scriai “doar’.

    Prin 80 cred ca a fost ultima generație care mai știa sa scrie și sa se exprime corect în limba romana… Mai nou, ‘decat’ agramati.

  10. Fiind mai mult de un miliardar e plural. În acest caz pluralul se formează prin adăugarea unui ‘i’ suplimentar.

    E bine sa avem opinii. E rău că habar nu avem sa le scriem.

  11. ‘nu au vrut’, are ca versiune unica de prescurtare în romana ‘n-au’ . E prescurtarea de la ‘ei nu au’. ‘nau’ nu exista. Apoi, ‘pretul’ e forma corecta în limba romana.

    E bine ca ai opinii, rău că ești semianalfabet.

  12. Tu ai citit dar degeaba. Sa scrii nu te pricepi, când citești degeaba o faci.

    ‘Inclusiv structura din otel inoxidabil fiind inlocuita complet cu aur de catre bijutieri.’

  13. După ce am comentat mai toate replicile agramate de mai jos, plus concluzii total eronate propun ca și condiție viitoare pentru a se permite postarea sa se dea înainte un mic test pentru verificarea IQ-ului și a cunoștințelor elementare de limba romana. Observ cu tristețe o invazie de nulități în ultima perioada

  14. Urmează ca Srb Srb să posteze o poză luată de pe internet și să sugereze că e iPhone-ul lui. S-a mai întâmplat cu iMac sub pomul de Crăciun, așa că…