iPhone X Plus: VISUL lui Steve Jobs a MURIT

iPhone X Plus va face uitat visul lui Steve Jobs, compania Apple pregatindu-se sa faca o modificare pe care multa lume nu o credea posibila in momentul de fata.

iPhone X Plus VISUL Steve Jobs MURIT

iPhone X Plus va fi lansat in aceasta toamna impreuna cu iPhone 9 si iPhone 11, iar in momentul prezentarii vom putea spune ca visul lui Steve Jobs a murit, daca zvonurile aparute zilele acestea se vor adeveri. Cand a fost lansat primul model al iPhone, Steve Jobs a ironizat faptul ca telefoanele trebuie folosite cu un stylus, insa in 2018 compania Apple urmeaza sa aduca suport pentru Apple Pencil in iPhone X Plus, la cativa ani dupa ce a refuzat sa faca asta.

iPhone X Plus nu ar urma sa fie primul telefon al Apple care va putea fi folosit cu un stylus, in momentul de fata orice fel de dispozitiv de acest gen putand controla orice fel de ecran capacitiv. iPhone X Plus va fi totusi primul iPhone care are suport oficial pentru un stylus, mai exact Apple Pencil, ceva ce Steve Jobs nici nu dorea sa auda in 2007, cand a fost lansat primul model al iPhone, iar el radea de telefoanele care aveau nevoie de asa ceva pentru a functiona.

iPhone X Plus: VISUL lui Steve Jobs a MURIT

iPhone X Plus este cel putin unul dintre cele trei modele ale iPhone care va avea suport pentru Apple Pencil, compania Apple urmand a integra un ecran cu diagonala de 6.5 inch, potrivit pentru un stylus. Ce vor putea face utilizatorii iPhone X Plus cu un Apple Pencil ramane de vazut, iar asta pentru ca nu foarte multa lume se apuca sa deseneze pe ecranul unui telefon, asa cum se intampla cu tabletele pe care compania Apple le vinde in intreaga lume.

“Similarly, the company plans to introduce three new iPhone models later this year, says TrendForce. All three models would continue to feature Face ID, and two of them would be premium versions with an AMOLED screen. Apple Pencil would be offered as an option as well.”

iPhone X Plus va fi un telefon extrem de interesant, iar asta multumita diagonalei foarte mari pe care o are ecranul, acesta fiind inghesuit in carcasa unui iPhone 8 Plus, deci nu va fi mai mare decat ar trebui. Desi nimeni nu stie inca 100% sigur daca iPhone X Plus va avea suport pentru Apple Pencil, cei care au informatii “din interior” sustin ca el va fi implementat, iar personal cred ca Apple va face aceasta schimbare majora pentru un telefon cu un ecran atat de mare.

26 COMENTARII

  1. sigur va avea landscape din moment ce 1)orice iphone plus de pana acuma a avut
    2) deja in iOS12 s-a gasit in cod landscape pt iPhone plus

  2. Pai banuiesc cand vom folosi chiar si aces X plus , tot cu degetul o vom face…stylus e aditional si se poate si fara….dar ciudat sa ai un apel pencil pe un display asa mic…
    si daca nu il vor putea pune la fel cum o fac cei de la samsung, adica sa ai loc special pt el…nimeni nu il va cara separat

  3. Apple Pencil would be offered as an option as well.”
    E clar ca este un acceosriu fara loc special in iPhone…mai bine nu vine cu asa ceva….
    Nimeni nu va folosi pencil pe iphone

  4. Momentan e doar zvon asa cum au mai fost pana acum…ar fi cam preostie 1 pencil pt telefon si 2 chiar daca il fac mai mic sa nu il poti tine in telefon cand nu il folosesti

  5. sigur va avea landscape din moment ce 1)orice iphone plus de pana acuma a avut
    2) deja in iOS12 s-a gasit in cod landscape pt iPhone plus

  6. După ce Srb Srb și-a bătut joc de pixul Note, urmează seria de intoxicare cum că Pixul Apple este o evoluției normală și că abia acum era momentul să fie implementat în iPhone, deoarece abia acum a ajuns la maturitate tehnologia pixului.

    S-a întâmplat și în trecut cu alte inovații și caracteristici Android/Samsung, care după ce au fost furate de către Apple, brusc au devenit superbe:
    – plasticul iPhone-ului a devenit “plastic prenium”
    – ecranul de peste 3,5 inci a devenit “noul ecran perfect”
    – tableta de mici dimensiuni a devenit o evoluției normală
    – OLED-ul a devenit cel mai bun ecran (și culmea, Srb Srb încă e convins că Apple a inventat OLED-ul de pe iPhone X
    – încărcarea wireless a devenit superbă

    Toate astea au existat cu ani de zile înaintea existenței pe iphone, dar atunci le puțeau fanilor Apple. Doar după ce le adopta Apple sunt superbe.
    Ipocrizie la maxim!

  7. Pai da,nimeni nu va folosi la cum am expus situatia. NINENI 0 persoane
    Stai calm ti-am zis ca o sa ma ingani peste cateva zile

  8. Un ecran cu experiență „fantastică” este unul de măcar 27″.
    Pentru un telefon, experiența „fantastică” este dată de construirea lui ca să poată fi folosit cu ușurință ca telefon, or Note este mult prea mare ca să poată oferi așa ceva.

  9. Un ecran cu experiență „fantastică” este unul de măcar 27″.
    Pentru un telefon, experiența „fantastică” este dată de construirea lui ca să poată fi folosit cu ușurință ca telefon, or Note este mult prea mare ca să poată oferi așa ceva.

  10. Pixuri au existat încă de la primele smartphone-uri; evoluția firească a fost eliminarea lor, iar evoluția firească a dispozitivelor actuale este eliminarea ecranelor fizice (atunci când se va întâmpla; Google n-a reușit încă să o facă cu ochelarii săi).

  11. Sigur, cum zici tu: o tablețică mică – produs fără logică – înlocuiește un alt produs fără logică: o tabletă mai mare.

  12. Pixurile alea erau necesare, pentru că ecranele nu funcționau cu atingerile degetelor.
    Steve Jobs a întrebat: “Who needs a stylus?” si tot el a răspuns imediat: “Nobody wants a stylus!”
    Așadar, Apple a avut intenția să elimine stylus ul din smartphone, si nu à fost nicio evoluție pentru iPhone.

  13. Înainte de apariția iPhone sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iar aici mă voi referi la Symbian, Windows CE și la Palm – care ocupau aproape toată piața) erau copii după sistemele de operare de pe PC.
    Puteai controla interfața cu degetul doar că elementele de interfață (botoanele, barele de scroll, meniurile și opțiunile din meniuri etc) erau atât de mici încât aveai nevoie de atenție și de răbdare ca să o faci, de aceea se impunea (folosesc bine acestcuvând care arată necesitatea) folosirea unui pix.

    iOS (1) a fost creat cu gândul de a nu folosi pixuri: avea o interfață dotată cu butoane mari, spații dedicate precum setările, o interacțiune intuitivă etc.
    Suntem la 10 ani distanță și pixul în Note nu face absolut nimic în plus față de deget în S. Accept faptul că există o categorie de utilizatori care are pretenția (irațională din punctul meu de vedere) să deseneze pe un rahat de ecran mic (mi se pare că până și ecranul lui iPad Pro este prea mic pentru această funcție deci consider că cel mai mare telefon are ecranul minuscul pentru desenat), însă mi se pare cel puțin amuzant să văd cum „desenatorii” îmi explică mie cum ar trebui să folosesc un pix ca să transmit unui telefon (care al meu este întâmplător și pentru moment tot iPhone) sarcini pe care eu le pot transmite la fel de bine cu degetul…
    Și eu lucrez cu persoane care se ocupă cu crearea imaginii unor firme; niciuna nu desenează pe Note, pentru că 1. și-ar f*e ochii în câteva luni; 2. rezultatul ar fi de căcat, deorece instrumentele/aplicațiile sunt rudimentare; 3. orice om rațional îi trimite la plimbare.

    Așadar, chiar nu mai este nevoie de pixuri.