iPhone 11 si iPhone X Plus: Functia SURPRIZA Anuntata

iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea o functie surpriza, lansarea ei fiind anuntata astazi si de catre o noua sursa care cunoaste planurile celor de la Apple.

iPhone 11 iPhone X Plus SURPRIZA

iPhone 11 si iPhone X Plus au o noua functie surpriza anuntata de catre surse apropiate companiei Apple, acestea confirmand ceva ce am aflat inca o data ieri, iar cu a treia confirmare, pare sa fie destul de sigura. V-am spus ieri ca iPhone X Plus va avea suport pentru Apple Pencil, iar astazi aflam ca acesta nu va fi singurul model in care va fi integrata aceasta functionalitate, iPhone 11 urmand deasemenea sa permita folosirea stylusului celor de la Apple.

iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi primele modele de telefoane ale Apple care vor avea integrat suport pentru Apple Pencil, ecranele OLED permitand utilizarea sa, in timp ce iPhone 9 va fi lasat fara o asemenea functionalitate. iPhone 11 si iPhone X Plus sunt modelele premium de telefoane pe care compania Apple le va lansa, iar asta inseamna ca ele vor avea si o rata de actualizare a informatiilor de 120 Hz, cat au si tabletele iPad Pro cu suport pentru Apple Pencil.

iPhone 11 si iPhone X Plus: Functia SURPRIZA Anuntata

iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea suport pentru Apple pencil la trei ani distanta de momentul in care compania Apple a lansat acest stylus, el fiind apreciat de catre foarte multi dintre cei care l-au cumparat. Desi Apple Pencil e foarte apreciat, iPhone 11 si iPhone X Plus distrug practic visul lui Steve Jobs, care a ironizat telefoanele cu stylus in momentul in care a prezentat primul model al iPhone, in anul 2007, cei de la Apple mergand acum pe o cu totul alta traiectorie.

“Apple’s two large-screen OLED iPhones are expected to support the Apple Pencil stylus this year, so as to increase consumer fun and convenience, and sprint new machine sales. The industry is optimistic, Apple’s move will help detonate the mobile phone with a stylus trend, among the Taiwanese industry, Elan is the world’s top two stylus IC suppliers, will become a big winner.”

iPhone 11 si iPhone X Plus vor avea acelasi design precum iPhone X, insa vor veni cu un nou chip A12, cu camere imbunatatite, dar probabil si cu un Face ID imbunatatit, Apple intentionand sa faca multe schimbari. iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre cei de la APple in cursul lunii septembrie, o data pentru conferinta nefiind deocamdata anuntata, insa inclusiv punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc in aceeasi luna, conform istoriei lansarilor de pana acum.