Orange: NOU Numar de Contact la Relatii Clienti

Orange Numere Contact Relatii Clientii

Orange a inceput de nu foarte mult timp sa-si anunte clientii in legatura cu o schimbare importanta privind numerele de contact pentru relatii cu clientii, astfel ca veti avea o noua metoda de a cere ajutor, sau a afla informatii. Cei de la Orange au anuntat ca incepand cu data de 1 octombrie 2018 unele dintre vechile numere de telefon, folosite de catre clienti pentru a apela liniile pentru relatiile cu clientii, vor disparea, ele fiind inlocuite de un nou numar unic de contact.

Orange va folosi numarul unic 300 pentru a inlocul numereme 408, 440, si 499, astfel ca totul va fi comasat intr-o singura linie, unde va trebui sa va luptati cu robotul telefonic pentru a ajunge unde doriti. Numarul 408 era folosit pentru a obtine informatii, sau ajutor, pentru serviciile de date, cel 440 era util pentru a raporta un furt, si a cere suspendarea unei cartele, in timp ce 499 este numarul dedicat celor care au abonamente Orange TV la operatorul telefon.

Orange: NOU Numar de Contact la Relatii Clienti

Orange face acum ceva ce trebuia facut de foarte mult timp, iar aici ma refer la comasarea numerelor de telefon intr-unul singur, iar asta pentru ca e mai simplu sa ai un numar unic de contact, in loc de unele separate pentru fiecare serviciu. Comasarea va face si ceva mai dificila ajungerea la serviciul pentru care doriti ajutor, Orange trebuind sa integreze in robotul telefonic toate celelalte informatii disponibile pentru fiecare numar dedicat fiecarui serviciu.

“Salut! Te anuntam ca, incepand cu data de 1 octombrie 2018, numerele de contact Relatii clienti Orange 408 (serviciul date), 440 (suspendare furt) si 499 (serviciul TV) vor fi inlocuite de numarul unic 300 – Serviciul relatii clienti Orange, pe care il poti apela oricand gratuit.”

Orange spre deosebire de alti operatori de telecom, are un timpul destul de redus pentru intrarea in contact cu un operator telefonic, dar asta depinde de perioada din zi in care incercati sa obtineti ajutor. Acestea fiind spuse, nu uitati ca incepand cu 1 octombrie 2018 numerele de telefon 408, 440 si 499 ale Orange devin inutilizabile, ele fiind inlocuite de numarul unic 300, pentru care veti primi ajutor pentru cam orice fel de probleme cu serviciile.