Samsung GALAXY Note 9 e UMILIT in Performante de iPhone X

Samsung GALAXY Note 9 este umilit in performante de iPhone X, un no test aratandu-ne cat de incet este telefonul coreenilor in comparatie cu modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 9 UMILIT Performante iPhone X

Samsung GALAXY Note 9 este umilit de iPhone X in performante in testul pe care il puteti vedea mai jos, si spun asta cu foarte multa uimire, pentru ca nu ma asteptam in niciun moment la acest lucru. Vorbim despre un Samsung GALAXY Note 9 care are un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat, cu probabil 8 GB de memorie RAM, insa asta conteaza mai putin, pentru ca iPhone X a fost intrecut in performante de telefeoane cu aceasta cantitate de memorie pana acum.

Samsung GALAXY Note 9 nu se numara printre ele, deoarece nu porneste mai rapid decat iPhone X, insa nici nu reuseste sa-l intreaca in testul de utilizare obisnuita, unde trebuie sa tina aplicatii deschise in fundal. Samsung GALAXY Note 9 este extrem de incet in compilarea video, insa iOS 12 tine mai multe aplicatii deschise in fundal pe iPhone X, care e cu doar 3 secunde mai incet decat telefonul Samsung in redeschiderea aplicatiilor din fundal, desi are doar jumatate din cantitatea de memorie RAM.

Samsung GALAXY Note 9 e UMILIT in Performante de iPhone X

Samsung GALAXY Note 9 nu beneficiaza de vreo imbunatatire in comparatie cu Samsung GALAXY S9 in ceea ce priveste performantele, iar multumita schimbarilor din iOS 12, compania Apple a corectat intr-o anumita masura problemele cu memoria RAM. In aceasta idee, acum putem spune ca iPhone X intrece Samsung GALAXY Note 9 in performante, lucru care cam face de rusine Samsung, care s-a laudat ca telefonul sau este cel mai performant de pe piata.

Samsung GALAXY Note 9 este primul telefon mobil Android nou, de top, care este intrecut in performante de catre iPhone X, iar asta in conditiile in care are mult mai multa memorie RAM, iar Samsung a gasit o metoda sa-i adune multe puncte in AnTuTu. Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins de acest test de performante in care Samsung GALAXY Note 9 nu intrece iPhone X in performante, insa totul depinde de ceea ce faceti pe telefoanele voastre, iar iOS 12 aduce o imbunatatire majora pentru RAM.