Samsung GALAXY Note 9: Autonomie UIMITOR de BUNA

Samsung GALAXY Note 9 arata ca are o autonomie uimitor de buna, primele teste confirmand faptul ca bateria de capacitate mai mare chiar aduce imbunatatiri.

Samsung GALAXY Note 9 Autonomie baterie

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat de catre compania Samsung pe 9 august, iar vanzarile vor incepe peste fix o saptamana, insa astazi aflam care va fi autonomia bateriei, in baza testelor facute pana acum pe unitatile de review. Dupa cum prea bine stiti deja, Samsung GALAXY Note 9 are o baterie cu capacitate de 4000 mAh, aceasta fiind cu 700 mAh mai mare decat cea integrata in Samsung GALAXY Note 8, iar diferenta este sesizabila.

Samsung GALAXY Note 9 are o autonomie care o depaseste cu o ora pe cea a Samsung GALAXY Note 8, deci toti cei care vor cumpara noul model, vor avea parte de un upgrade simtitor pentru autonomia bateriei. Cu o autonomie de 8 ore si 56 de minute pentru baterie, Samsung GALAXY Note 9 se impune ca unul dintre smartphone-urile cu una dintre cele mai lungi durate de functionare, avand totusi cateva modele care ii sunt superioare din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY Note 9: Autonomie UIMITOR de BUNA

Samsung GALAXY Note 9 Autonomie baterie 1

Samsung GALAXY Note 9 are autonomie mai mica decat Huawei Mate 10 Pro, iPhone 8 Plus, sau Google Pixel 2 XL, insa reuseste sa intreaca. iPhone X, iPhone 8, OnePlus 6, si chiar Samsung GALAXY S9 Plus. Desi Samsung GALAXY Note 9 are acelasi chip Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, iata ca diferenta in capacitatea bateriei ofera 51 de minute de utilizare in plus, chiar daca se stie faptul ca noul chip al celor de la Samsung nu este chiar atat de eficient din punct de vedere energetic.

Samsung GALAXY Note 9 nu are cele mai bune performante dintre toate smartphone-urile, insa macar are o autonomie cu care utilizatorii se pot lauda, desi nu intrece un iPhone 8 Plus cu baterie cu 1200 mAh mai mica. Desigur ca aceste diferente depind si de modul in care sunt folosite telefoanele, asa ca rezultatele pentru autonomia Samsung GALAXY Note 9 pot fi diferite in functie de modul in care este folosit telefonul de utilizatori.