Apple Store EVACUAT dupa EXPLOZIA unei iPad

Apple a fost nevoita sa evacueze un Apple Store dupa ce o tableta iPad a explodat chiar cand in interiorul magazinului erau clienti ce testau produsele.

Apple Store EVACUAT EXPLOZIA iPad

Un Apple Store a fost evacuat in cursul zilei de duminica dupa ce o tableta iPad a explodat in magazin, chiar in momentul in care acesta era plin de oameni care testau produsele Apple. Un Apple Store din Amsterdam a fost afectat de catre acest incident, cei de la Apple evacuand temporar intregul magazin, pompierii venind la fata locului pentru a evalua incidentul.

Se pare ca acea tableta iPad, care a explodat, a eliberat si gazul din interiorul bateriei chiar in preajma clientilor, iar de aceea s-a luat decizia ca intregul magazin sa fie evacuat. Tableta a fost plasata intr-un sac cu nisip cupa ce a explodat, fara a aprinde un incendiu, insa trei angajati care au fost expusi la fumul toxic au avut probleme in a respira, ei fiind tratati de catre medicii unei ambulante.

Apple Store EVACUAT dupa EXPLOZIA unei iPad

Doua magazine Apple din Elvetia si Spania au mai fost evacuate in 2018 in urma unor incidente similare, insa cu telefoane iPhone, iar desigur ca nu s-a aflat de ce au explodat cele baterii. Nici acum nu vom afla motivul exploziei bateriei, insa pentru ca vorbim despre un produs care sta tot timpul pornit si la incarcat, incidentele de acest gen se pot intampla oricuand.

Explozia bateriei unei tablete este mult mai periculoasa decat cea a unui telefon, iar asta din cauza faptului ca ea are dimensiuni mult mai mari, si poate provoca rani, sau daune mai mari. Cei de la Apple n-au oferit explicatii pentru acest incident, si sigur nici nu vor oferi, in special in ceea ce priveste cauza exploziei.