Apple RENUNTA la Unul dintre Produsele Actuale

Apple a luat decizia de a renunta la unul dintre produsele existente in oferta sa, compania americana dorind sa se concentreze pe cele care aduc bani.

Apple RENUNTA Produse

Apple pare sa fi luat decizia de a renunta la unul dintre produsele cu care spera sa castige o parte dintr-o piata aflata in declin de cativa ani de zile, insa probabil putini vor fi uimiti de decizie. Mai exact, cei de la Apple sunt hotarati sa renunte la seria de tablete iPad Mini, compania americana nemaivand vreo actualizare pregatita pentru aceste tablete.

Apple intentioneaza sa actualizeze seria de tablete iPad Pro in urmatoarele luni, insa pentru iPad Mini nu mai pregateste schimbari in 2018, dar aparent nici in anii viitori. iPad Mini 4 a fost lansata acum trei ani de catre compania Apple, insa viitorul sau pare sa se termine cu o scoatere din vanzare, cel mai probabil din cauza vanzarilor slabe.

Apple RENUNTA la Unul dintre Produsele Actuale

Apple este cunoscuta pentru faptul ca nu renunta rapid la produsele care la un moment dat au avut succes, insa in cazul iPad Mini 4 nu mai vorbim despre asa ceva de foarte mult timp. mai mult decat atat, din moment ce Apple va lansa un iPhone X Plus cu ecran de 6.5 inch, tableta iPad Mini 4 nici nu prea mai are loc in oferta celor din Cupertino incepand din 2018.

„The two new iPad Pros will come with a newly-designed 18W power adapter featuring USB Type-C interface for a faster charging experience. Apple so far has no further plan for the iPad mini series.”

Separat, pentru noile modele ale iPad Pro din 2018, compania Apple vrea sa ofere un nou tip de adaptor USC-C de 18W, care va aduce incarcare rapida pentru utilizatori. Aceasta ar fi o premiera pentru cei de la Apple, care anul trecut au lansat un sistem de incarcare rapida cu iPhone 8 si iPhone X, iar acum il aduc in iPad Pro.

Articolul precedentGoogle: Noua AMENDA URIASA posibila in UE
Articolul următorGoat Simulator GoatZ este oferit la reducere pentru iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.