Samsung GALAXY S10: REVOLUTIE pentru Design

Samsung GALAXY S10 va aduce o revolutie pentru design-ul smartphone-urilor, compania Samsung avand planuri foarte mari pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 REVOLUTIE Design

Samsung GALAXY S10 este pregatit de catre compania Samsung pentru lansare in cursul anului 2019, cel mai probabil undeva prin martie, insa urmeaza sa vina cu foarte multe schimbari, inclusiv pentru design-ul, care n-a mai fost schimbat de cativa ani in serie. Samsung GALAXY S10 nu a avut pana acum noul design dezvaluit de catre cineva, insa o persoana, cu foarte multe informatii din interiorul Samsung, sustine ca va veni o revolutie de la coreeni.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa puna capat trend-ului smartphone-urilor care au decupaje in ecrane, sau cel putin asta da de inteles leaker-ul intr-un mesaj publicat zilele trecute, iar aceasta ar fi intr-adevar o veste foarte buna pentru toata lumea. Samsung GALAXY S10 cu un design nou, fara decupaj in ecran, ar fi un mare pas inainte pentru cei de la Samsung, mai ales daca marginile ecranului vor fi mai mici decat la actualele modele.

Samsung GALXY S10: REVOLUTIE pentru Design

Samsung GALAXY S10 REVOLUTIE Design 1

Samsung GALAXY S10 nu va avea decupaj, acest lucru este cat se poate de clar in momentul de fata, cei de la Samsung refuzand sa copieze aceasta schimbare absolut stupida pentru design-ul telefoanelor, iar pentru asta trebuie felicitati din plin. Totusi, asta inseamna ca trebuie sa devina mult mai creativi cu design-ul viitoarelor telefoane, iar pentru Samsung GALAXY S10 pregatesc un aspect nou, pe care cu siguranta il vom afla in toamna acestui an.

Samsung GALAXY S10 a avut foarte mult de pierdut prin decizia de a nu schimba design-ul Samsung GALXY S9, producatorii chinezi reusind sa-i fure un numar insemnat din vanzari, asa ca pentru anul 2019 planuieste sa revina pe o pozitie de forta in piata smartphone. Sper ca Samsung GALAXY S10 sa aduca o revolutie mare pentru design-ul smartphone-urilor, si sper sa nu fie o mare dezamagire, altfel Samsung risca sa-si piarda suprematia in fata Huawei.