Google Assistant: Functia cea mai BUNA din 2018

Google Assistant a avut anuntata astazi cea mai buna functie din 2018, literalmente vorbind, compania Google dorind sa faca o schimbare majora pentru oameni.

Google Assistant Functia BUNA 2018

Google Assistant are parte astazi de cea mai buna schimbare facuta de catre compania Google pentru anul 2018, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor mai multe motive sa foloseasca asistentul personal. Cand spun ca Google Assistant are parte de cea mai buna schimbare din 2018, ar trebui sa luat totul ad litteram, iar asta deoarece Google vrea sa ii ajute pe utilizatorii din lumea intreaga sa descopere doar binele din jurul lor, fara a mai afla si despre lucrurile rele.

Google Assistant are parte de o actualizare care le permite oamenilor sa ii ceara asistentului sa le prezinte zilnic doar stirile bune care sunt disponibile pentru Google News, totul pentru a face lumea mai buna. Cei de la Google stiu cat de importante sunt informatiile pozitive pentru oameni, asa ca Google Assistant are o noua comanda Tell me something good, iar la rostirea ei utilizatorii vor afla cele mai importante stiri zilnice din fiecare zi.

Google Assistant: Functia cea mai BUNA din 2018

Google Assistant are in momentul de fata testata aceasta functie noua cu utilizatorii din SUA, compania Google explicand si ce efect psihologic il are asupra oamenilor doar aflarea de informatii proaste. Pentru a echilibra lucrurile, si vietile multor oameni, Google Assistant va prezenta, la cerere, doar stirile bune din lumea intreaga, asa ca utilizatorii americani vor avea posibilitatea de a se incarca zilnic cu o doza de bunatate pentru a-si face viata mai buna.

“Tell Me Something Good is your daily dose of good news direct from your Google Assistant. Get a 2-3 sentence news summary about people who are working to solve problems for our communities and our world. The stories are curated through the lens of solutions journalism by our partners at Solutions Journalism Network. Tell Me Something Good is an experimental feature for the U.S.”

Google Assistant este oferit in momentul de fata intr-un numar limitat de tari, iar functia este testata doar in SUA deoarece Google preia informatii de la o organizatie speciala cu jurnalisti specializati pe prezentarea schimbarilor bune din lume. Google Assistant ar putea avea aceasta functionalitate lansata si la nivel global de catre compania Google, insa deocamdata nu se stie cand ar putea fi ea oferita, asa ca trebui sa mai asteptam pana cand va aparea.