Google Fit Update aduce Schimbari MAJORE

Google Fit a fost actualizata astazi de catre compania Google, noua versiune aducand o serie de schimbari foarte importante pentru utilizatorii globali.

Google Fit Update Schimbari MAJORE

Google Fit este o aplicatie pentru fitness lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea ajuntandu-i sa tina pasul cu exercitiile fizice pe care le fac zilnic folosind diverse accesorii. Google Fit a fost actualizata astazi de catre cei de la Google, iar noua versiune a aplicatiei pentru iPhone, Android, si wearOS aduce schimbari fiarte importante pentru interfata, dar si pentru functionalitatea pe care o ofera pentru utilizatorii globali.

Google Fit aduce pentru utilizatorii platformei noul design material pe care compania Google a decis sa il implementeze cam peste tot in momentul de fava, el fiind foarte apreciat de catre oamenii din lumea intreaga. Interfata aplicatiei Google Fit a devenit alba din cam toate punctele de vedere, iar animatiile pentru afisarea informatiilor inregistrate de la telefoane, sau smartwatch-uri au fost deasemenea modificate pentru a fi mai usor de urmarit si mai interesante.

Google Fit Update aduce Schimbari MAJORE

Google Fit Update Schimbari MAJORE 1

Google Fit poate urmari tot felul de activitati fizice, de la simplele plimbari facute de catre utilizatori, si pana la exercitii mai complexe, cum este inotul, tenisul, si nu doar atat, cei de la Apple oferind functii similare prin aplicatia Health. Google Fit este totusi mult mai versatila, deoarece functioneaza inclusiv pe iPhone, iar actualizarea aceasta importanta vine cu doar cateva saptamani inainte ca Google Pixel Watch sa fie lansat pe piata de catre cei de la Google.

“The new Google Fit is centered around two simple and smart activity goals based on AHA and WHO’s activity recommendations shown to impact health: Move Minutes and Heart Points. When you’re walking, running or biking throughout the day, Google Fit will automatically detect these activities using your phone or watch sensors—like the accelerometer and GPS—to estimate the number of Heart Points you earn.”

Google Fit va avea cu siguranta si o serie de functii speciale oferite pentru cei care vor alege sa cumpere Google Pixel Watch de la compania Google, asa ca va fi interesant de vazut ce surprize vor fi pregatite. Aplicatia Google Fit este oferita in momentul de fata in mod gratuit pentru iPhone, Android si wearOS, iar daca o folositi, atunci puteti descarca acum cea mai recenta versiune a sa pe platforma pe care o aveti deja instalata.