Google Chrome: Functia SECRETA NEASTEPTATA

Google Chrome are parte de o noua functie secreta si complet neasteptata, compania Google continuand sa surprinda cu noutatile majore oferte pentru noi.

Google Chrome Functia NEASTEPTATA

Google Chrome are in proces de dezvoltare o gama extrem de variata de functii noi si grozave pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar astazi aflam despre una care se poate dovedi a fi extrem de utila in viitor. Mai exact, vorbim despre o functie implementata pentru Google Chrome in interfata pe care o vedem atunci cand deschidem un tab nou pentru a naviga pe internet, cei de la Google afisandu-ne acolo noi sugestii pentru cautari pe interenet.

Google Chrome va afisa in aceasta pagina sugestii pentru cautari in baza cautarilor facute deja de catre noi in trecut, cei de la Google incepand sa testeze aceasta functie cu unii utilizatori inca din cursul weekend-ului trecut. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, sugestiile pentru cautari apar chiar sub barata de cautare a Google Chrome, deci utilizatorii vor trebui doar sa acceseze fiecare sugestie in parte pentru a fi directionati spre rezultatele existente in Google Search.

Google Chrome: Functia SECRETA NEASTEPTATA

Google Chrome Functia NEASTEPTATA 1

Google Chrome are aceasta functionalitate testata atat in calculatoarele cu sistem de operare Windows, cat si pe Mac-uri, asa ca Google nu va face discriminare in ceea ce-i priveste pe utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Google vor afisa cate 4 recomandari pentru cautari de care utilizatorii Google Chrome se vor putea folosi pentru a vedea rezultate relevante pentru ceea ce i-ar putea interesa, aceasta functionalitate putand fi deasemenea dezactivata la nevoie.

Google Chrome modifica sugestiile pentru cautare in mod constant in functie de ceea ce cautam noi pe internet cand folosim browserul, asa ca la deschiderea unui tab nou e posibil sa apara si alte sugestii. Google testeaza in momentul de fata aceasta functionalitate foarte interesanta pentru Google Chrome, insa deocamdata nu se stie cand urmeaza ea sa fie lansata, insa este fara dubiu faptul ca Google urmeaza sa o ofere la un moment dat pentru utilizatori.