Google PIXEL 3 XL: NOI IMAGINI cu o Unitate PORNITA

Google PIXEL 3 XL este prezentat astazi in noi imagini, o unitate pornita a noului model de smartphone al companiei Google fiind pozata in utilizare.

Google PIXEL 3 XL IMAGINI Unitate PORNITA

Google PIXEL 3 XL continua sa apara in imagini inaintea lansarii, iar dupa cea de zilele trecute din metroul canadian, astazi vedem altele noi, care par sa fie facute tot intr-un mijloc de transport in comun. Aceste noi imagini cu Google PIXEL 3 XL confirma faptul ca noul model de smartphone al celor de la Google va va veni cu un decupaj destul de mare, insa el este plasat intr-un ecran care are dimensiune destul de mare, asa ca in realitate ar putea arata mai bine decat in poze.

Google PIXEL 3 XL este zvonit a veni cu un ecran care are dimensiune mai mare de 6.5 inch, asa ca decupajul mare vizibil in aceste imagini ar putea ascunde deasemenea o camera 3D pentru recunoastere faciala avansata, si selfie-uri cu functie portret. Google PIXEL 3 XL urmeaza sa aiba deasemenea o margine inferioara destuld e groasa pentru ecran, desi vorbim despre o diagonala foarte mare pentru el, cei de la Google nereusind sa ofere ceva similar cu ce are iPhone X.

Google PIXEL 3: NOI IMAGINI cu o Unitate PORNITA

Google PIXEL 3 XL IMAGINI Unitate PORNITA 1

Google PIXEL 3 XL urmeaza sa aiba in continuare un cititor de amprente integrat in carcasa, compania neparand sa aiba pregatit un sistem similar Face ID deocamdata, insa ramane de vazut ce-ar putea oferi pentru anul viitor. Google PIXEL 3 XL are totusi preluate gesturile de control ale iPhone X, Android 9 avand sistemul integrat pentru toate modelele de telefoane, iar asa mai toata lumea va putea folosi pe partea de software ceva ce ofera si Apple.

Google PIXEL 3 XL IMAGINI Unitate PORNITA 2

Google PIXEL 3 XL va avea integrat u n chip Qualcomm Snapdragon 845 impreuna cu, probabil, 6 GB de memorie RAM, si o camera mult mai buna, la acest aspect cei de la Google fiind intrecuti cu greu doar de Huawei. Google PIXEL 3 XL va fi lansat impreuna cu Google PIXEL 3 de catre compania Google in toamna acestui an, prezentarea celor doua telefoane urmand a avea loc undeva prin octombrie, cam la fel cu ce s-a intamplat in 2017.

5 COMENTARII

  1. Cel cu notch e groaznic. O ciudățenie a naturii printre telefoane (precum restul celor care au acel notch hidos ) iar cel fără notch e Ok, un telefon banal care se pierde prin marea de telefoane din ziua de azi. Nimic ieșit din comun.

  2. Nu e o problema ca are noch, cu siguranta are functia de dezactivare. Problema este ca are barbie, cum draq si noch si barbie, ca si cum ai manca paine cu mamaliga.