Clientii unui Apple Store au OPRIT un Jaf in Desfasurare

Clientii unui Apple Store din SUA au oprit un jaf aflat in plina desfasurare, clipul video prezentand rezultatul interventiei acestora in cadrul magazinului.

Clientii unui Apple Store au OPRIT un Jaf in Desfasurare

Intr-o scena desprinsa, parca, dintr-un film de actiune, clientii unui Apple Store au oprit un jaf aflat in plina desfasurare, si au retinut doua dintre persoanele venite sa fure produsele Apple. Vorbim despre un incident care a avut loc in Fresno, California, acolo trei barbati de culoare intrand in graba pentru a fura produse expuse in Apple Store, insa numai unul a reusit sa fuga.

Ceilalti doi barbati au fost trantiti la pamant de catre clientii care se aflau in momentul respectiv in magazin, si au fost retinuti pana cand politia a ajuns la fata locului. Al treilea suspect a reusit sa fuga din magazin, si din mall-ul in care se afla, insa a fost urmarit de catre o masina de politie, si a fost prins, impreuna cu doua femei care se aflau deasemenea in automobil.

Clientii unui Apple Store au OPRIT un Jaf in Desfasurare

Barbatii care ar fi incercat sa jefuiasca acel Apple Store ar fi furat produse in valoare de 10.000 de dolari dintr-un alt magazin cu doar cateva ore inainte, conform politiei. Aceasta nu este nici primu caz din 2018, cu cateva saptamani in urma fiind furate produse in valoare de 30.000 de dolari dintr-un alt magazin din Fresno, politia spunand ca ele pot fi vandute foarte usor.

Apple foloseste masuri de siguranta pentru produsele aflate in display, ele fiind legate cu cabluri speciala de mesele pe care sunt puse, insa iata ca hotii reusesc totusi sa le fure. De aceasta data au fost opriti de catre cativa barbati aflati in Apple Store, iar Apple ar trebui sa ii recompenseze pentru gest, doar in ideea de a arata ca le apreciaza interventia in magazin.

4 COMENTARII