Apple: Noi MacBook Air si Mac Mini Pregatite in 2018

Apple va lansa noi modele ale MacBook Air si Mac Mini in 2018, compania Apple pregatind un upgrade interesant pentru produsele pe care le va vinde.

Apple MacBook Air Mac Mini 2018

Apple va lansa un MacBook Air ieftin in 2018, americanii intentionand sa aduca pe piata acest produs cu un design extrem de similar cu cel al modelului vandut in momentul de fata. Apple vrea sa integreze un Retina Display in acest nou model al MacBook Air 2018, ecranul urmand a avea marginile mai subtiri, insa nu va imaginati ca diferentele vor fi foarte mari.

MacBook Air 2018 este un upgrade pentru modelul vandut in momentul de fata, iar compania Apple nu vrea sa aduca si schimbari uriase de design, desi vanzarile seriei au scazut simtitor. MacBook Air 2018 va avea totusi procesor, RAM, si SSD de ultima generatie integrate, compania Apple putand vine produsul la 1000 – 1300 de dolari cand il va lansa.

Apple: Noi MacBook Air si Mac Mini Pregatite in 2018

Apple va lansa deasemenea si un nou model al Mac Mini, aceasta serie de produse nemaifiind actualizata de aproximativ 4 ani de zile, asa ca upgrade-ul este binevenit. Aici vorbim despre imbunatatiri pentru procesor, RAM, si spatiu de stocare, compania Apple dorind sa le ofere clientilor performante mai bune, fara a face vreo schimbare pentru design-ul produsului.

„Apple will release a new low-cost laptop and a professional-focused upgrade to the Mac mini desktop later this year. The new laptop will look similar to the current MacBook Air, but will include thinner bezels around the screen. The display, which will remain about 13-inches, will be a higher-resolution „Retina” version that Apple uses on other products. For this year’s Mac Mini, Apple is focusing primarily on these pro users, and new storage and processor options are likely to make it more expensive than previous versions.”

MacBook Air 2018 si Mac Mini urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple in septembrie, cel mai probabil in evenimentul pentru anuntarea noilor modele ale iPhone. Lansarea acestor noi Mac-uri ar urma sa aiba loc undeva prin octombrie, insa deocamdata nu este clar care sunt planurile finale ale celor de la Apple privind lansarea acestor noi produse.

Articolul precedentiOS 12 Public Beta 7 a fost LANSAT pe iPhone si iPad
Articolul următoreMAG: 50.000 de Oferte in Reducerile Stock Busters
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.