Google Pixel 3 XL: OFICIAL, Primele Poze facute cu Noua Camera

Google Pixel 3 XL este prezentat astazi iar in noi imagini, iar pentru prima oara vedem si poze facute cu noua camera pregatita de catre cei de la Google.

Google Pixel 3 XL Poze Camera

Google Pixel 3 XL este prezentat astazi in noi imagini, o unitate complet functionala fiind demonstrata pentru lumea intreaga, inclusiv intr-un clip video care ne arata noul sistem de incarcare wireless pregatit de catre Google. Stiam deja cum arata Google Pixel 3 XL si cam ce urmeaza sa ofere, ins astazi avem confirmat fara dubiu si faptul ca telefonul va avea integrat un sistem de incarcare wireless, asta la multi ani dupa competitorii din segmentul Android.

https://twitter.com/khoroshev/status/1032245675990441985

Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba un decupaj mare in ecran, care ascunde cel putin doua camere, mai mult ca sigur pentru a oferi un sistem avansat de recunoastere faciala, probabil foarte similar cu Face ID din iPhone X. Separat de asta, Google Pixel 3 XL are prezentate astazi si primele poze facute cu noua camera pe care compania Google a integrat-o in telefon, si care ar trebui sa fie cea mai buna oferita pana acum de catre ea.

Google Pixel 3 XL: OFICIAL, Primele Poze facute cu Noua Camera

View this post on Instagram

Продолжаем экскурсию по Лондону. Бэна не починили 🙁 #Pixel3XL

A post shared by Максим Хорошев (@khoroshev) on

Google Pixel 3 XL nu are deocamdata oferite informatii cu privire la specificatiile noile camere principale pe care cei de la Google au integrat-o, insa in baza a ceea ce vedem aici, se pare ca ea nu va dezamagi. Asteptarile sunt foarte mari pentru ca pana acum telefoanele din seria Google Pixel au avut camere extrem de bune, iar daca Google Pixel 3 XL nu va reusi macar sa egaleze Huawei P20 Pro, atunci cei de la Google vor avea clienti suparati.

Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba totusi un ecran cu diagonala de pana la 6.9 inch implementat de catre Google, impreuna cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, si cel mai probabil 6 GB de memorie RAM. Google Pixel 3 XL va fi prezentat de catre compania Google in cadrul unei conferinte care urmeaza sa aiba loc in luna octombrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, sau cel tarziu undeva prin noiembrie.