Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Noile Culori

Samsung GALAXY S10 are confirmate in exclusivitate noile culori pentru carcasa care urmeaza sa fie oferite de catre compania Samsung pentru noul smartphone.

Samsung GALAXY S10 Noile Culori

Samsung GALAXY S10 are astazi dezvaluite in exclusivitate noile culori pe care compania Samsung intentioneaza sa le ofere pentru clientii care vor cumpara noul model de telefon mobil la inceputul anului viitor. Vorbim despre o informatie care vine de la o sursa care pana acum a dezvaluit cam toate telefoanele companiei Samsung, asa ca nu exista motive sa nu o credem, desi inca ne desparte destul de mult timp de momentul lansarii noului model de telefon.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung in versiuni de culoare neagra, alba, verde, argintie, si roz, iar dintre toate, cea verde este nestul de neobisnuita pentru un telefon. Am vazut pana acum foarte multe culori folosite pentru carcasele telefoanelor, insa cea verde mi se pare destul de ciudata pentru Samsung GALAXY S10, asa ca e posibil ca nuanta finala sa fie usor diferita, sau culoarea sa fie una complet diferita.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Noile Culori

Samsung GALAXY S10 Noile Culori 1

Samsung GALAXY S10 ar putea fi lansat deasemenea si cu carcase care isi schimba nuanta culorii in functie de unghiul din care utilizatorul se uita la ele, asa cum ofera compania Huawei pentru produsele sale. Pana acum n-au aparut informatii care sa confirme acest lucru pentru Samsung GALAXY S10, insa nu este exclus ca Samsung sa ofere asa ceva din moment ce chinezii au atat de mult succes, si ideea este copiata de catre alti producatori.

Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru lansare in luna martie a anului viitor, el urmand a veni cu un nou design, cu noi chip-uri Exynos 9820 si Qualcomm Snapdragon 855, plus alte schimbari majore. Deocamdata nu se stie si cat urmeaza sa coste Samsung GALAXY S10 in momentul in care va fi lansat, insa este de asteptat ca pretul sa fie de minim 800 de dolari, trei modele urmand a fi produse pentru lansare de catre cei de la Samsung.