POCO F1: Telefonul Android Absolut UIMITOR

POCO F1 este un nou model de telefon Android care este absolut uimitor prin ceea ce ofera, si pretul care este cerut de catre producator pentru el.

POCO F1 Telefon Android UIMITOR

POCO F1 este un nou telefon Android lansat de catre compania chinezeasca POCO, o subsidiara a celor de la Xiaomi, ea reusind sa aduca pe piata un smartphone care ne arata de ce Apple si Samsung au atat de multe probleme. POCO F1 este un telefon care a copiat decupajul din iPhone X, si alte elemente de la alte telefoane, design-ul sau nefiind chiar atat de grozav, insa specificatiile sunt uimitoare, iar pretul de doar 300 de dolari pare sa fie complet ireal.

POCO F1 are un ecran cu diagonala de 6.1 inch si rezolutie de 2248 x 1080 pixeli, are un chip Snapdgragon 845, da ati citit bine, cu 6/8 GB de memorie RAM, si o baterie uriasa, cu capacitate de 4000 mAh. POCO F1 are o camera duala principala cu senzori de 12 si 5 megapixeli, o camera principala cu senzor de 20 de megapixeli, si este vandut cu minim 64 GB spatiu de stocare, totul la pretul infim de doar 300 de dolari, ceputin in China, unde e produs.

POCO F1 Telefon Android UIMITOR 1

POCO F1: Telefonul Android Absolut UIMITOR

POCO F1 are multe componente interne folosite si intr-o varietate de telefoane Xiaomi Mi, iar daca va imaginati ca la 300 de dolari primiti poze de calitatea iPhone X, sau Samsung GALAXY S9, atunci visati, dar performantele sunt o alta poveste. POCO F1 ofera performante foarte bune pentru pretul mic pe care-l are, se incarca pana la 50% in doar 30 de minute, si este un telefon care pare extrem de greu de crezut ca este vandut cu doar 300 de dolari.

POCO F1 Telefon Android UIMITOR 2POCO F1 Telefon Android UIMITOR 2

POCO F1 nu are cu siguranta calitatea telefoanelor care costa 1000 de dolari, insa diferentele reale dintre ele sunt mult mai mici decat cele de pret, iar asta conteaza cel mai mult pentru consumatori. Telefoanele ca POCO F1 sunt motivul pentru care Samsung a devenit irelevanta pe piata din China, iar cei de la Apple au o situatie extrem de grea acolo, Huawei si Oppo putand avea deasemenea probleme daca nu lanseaza telefoane cel putin la fel de interesante.